Sonax Xtreme Ceramic Boosted Shampoo Smpon Cu Protectie Ceramica 500ML 259200

90 Lei

Sonax Xtreme Ceramic Boosted Shampoo Smpon Cu Protectie Ceramica 500ML 259200



Descriere:
Cel mai bun șampon pentru mașina ta acoperită cu ceramică!
Șamponul Sonax Ceramic Boosted este o modalitate eficientă de a vă spăla mașina acoperită cu ceramică! Șamponul Sonax Ceramic Boosted va curăța simultan suprafețele mașinii tale și va aplica un strat de ceramică care va spori protecția stratului tău ceramic existent! Șamponul Sonax Ceramic Boosted poate fi folosit și pe orice mașină (chiar și mașini neacoperite) pentru a adăuga o oarecare protecție după spălare, pentru a adăuga luciu suplimentar și pentru a face uscarea mașinii mai ușoară după spălare! Dacă doriți un șampon auto care să vă ajute să vă întrețineți mașina acoperită cu ceramică, atunci șamponul Sonax Ceramic Boosted este calea de urmat!


Merită șampoanele ceramice de spălat auto?
Acoperirile ceramice sunt o modalitate excelentă de a vă proteja mașina! Cu toate acestea, în timp, acestea se degradează încet și își pierd calitățile de protecție din cauza daunelor pe care le iau de la substanțele nocive care se adună pe mașina ta. Cel mai bun mod de a combate acest lucru este cu un șampon ceramic pentru spălat auto, cum ar fi șamponul Sonax Ceramic Boosted! Șamponul Sonax Ceramic Boosted este o modalitate eficientă de a elimina acele substanțe dăunătoare din mașină în siguranță! În plus, ceramica conținută în șamponul Sonax Ceramic Boosted va reîmprospăta și va spori protecția ceramică a stratului tău pentru a repara o parte din daunele pe care le-a avut și pentru a-l ajuta să dureze mai mult!


Ce este un șampon ceramic pentru spălătorie auto?
Sonax Ceramic Boosted Shampoo este un șampon de spălat auto care conține același ingredient activ pe care îl au majoritatea acoperirilor ceramice. Această spălătorie auto îndeplinește dubla sarcină de a curăța contaminanții de pe suprafața mașinii tale, lăsând, de asemenea, în urmă un strat de protecție! Când este utilizat pe o mașină care este deja acoperită cu ceramică, va ajuta la creșterea duratei de viață a stratului dumneavoastră. Când este folosit pe o mașină care nu este acoperită, va lăsa un finisaj lucios care va curge apa, uscând mai ușor.


Ce șampon de spălat auto este bun pentru acoperirea ceramică?
Sonax Ceramic Boosted Shampoo este o alegere excelentă în șamponul pentru spălătorie auto dacă dețineți o mașină acoperită cu ceramică. Merge dincolo de ceea ce oferă șampoanele normale pentru spălarea auto. Pe lângă curățarea eficientă și eficientă a contaminanților de pe mașină, șamponul Sonax Ceramic Boosted va lăsa în urmă un strat de protecție ceramică. Această protecție ceramică se va lega cu ceramica stratului dvs. și va ajuta la revigorarea stratului și la prelungirea duratei de viață a acestuia!


Cum spălați o mașină acoperită cu ceramică?
Spălarea mașinii acoperite cu ceramică cu șamponul Sonax Ceramic Boosted este la fel de ușor ca și utilizarea unui șampon obișnuit pentru spălarea auto!


Doar urmați acești pași simpli:
Lucrați în lumina directă a soarelui!
Adăugați 2 oz. de Întreținere acoperire Spălați într-o găleată de 5 galoane.
Activați spuma din găleată folosind un jet puternic de apă.
Spălați vehiculul cu un prosop curat din microfibră sau cu mănușă de spălat, folosind cele mai bune practici de spălare, adică spălați de sus în jos.
NU lăsați produsul să se usuce pe vopsea, clătiți și uscați complet suprafața după spălare. 



Caracteristici:
-Produsul este nou


Cod: 259200


Producator: Sonax
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Sep 2024, 07:00
0
vizualizări