Turtle Wax Clearvue Glass Cleaner Solutie Curatat Geamuri 500ML FG52804

25 Lei


Turtle Wax Clearvue Glass Cleaner Solutie Curatat Geamuri 500ML FG52804



Descriere:
Remarcabil atât pentru exteriorul, cât și pentru interiorul autovehiculelor, acest spray de curățare a sticlei lucrează din greu pentru a îndepărta cele mai încăpățânate murdărie și reziduuri pentru un finisaj curat strălucitor, o claritate îmbunătățită și, ca rezultat, o conducere mai sigură.
La exterior, acest produs de curățat sticla sparge insectele vechi, excrementele de păsări și pelicula de drum, astfel încât să le puteți șterge rapid și ușor, fără a deteriora ceara mașinii .
Pe interior, îndepărtează pelicula de plastifiant, pelicula de fum, praful, amprentele și murdăria grasă printr-o simplă aplicare prin pulverizare și ștergere.
Practic, în interior și în exterior, niciun pământ, pată sau reziduu nu este suficient de dur pentru a rezista puterii de curățare a spray-ului Clearvue.
Acest produs de curățat sticla auto depășește cu ușurință agenții de curățare a sticlei de uz casnic cu o formulă concentrată special dezvoltată pentru a curăța mizeria care vine de la conducere. Iar soluția fără amoniac nu va aburi peliculele de plastic, cum ar fi nuanțarea geamurilor, care este o caracteristică standard pentru multe mașini astăzi.


Avantaje:
Soluția concentrată de curățare a geamurilor auto lasă un finisaj fără urme, fără pete pe geamurile și oglinzile interioare și exterioare
Îndepărtează murdăria de drum, reziduurile de insecte, excrementele de păsări, petele de fum de tutun, grăsimea și amprentele digitale
Rezultate strălucitoare, curate, cristaline pentru o conducere mai sigură
Mai puternic decât agenții de curățare a sticlei de uz casnic
Formula fără amoniac nu va aburi foliile de plastic, cum ar fi vopsirea ferestrelor


Mod de utilizare:
Pasul 1
Pulverizați puțin pe sticlă.


Pasul 2
Lăsați spray-ul să stea pe sticlă timp de un minut.


Pasul 3
Ștergeți cu un prosop de hârtie curat, pliat sau o cârpă din microfibră .


Pasul 4
Dacă este necesar, pentru sticla foarte murdară, repetați pașii 2 și 3 pentru un finisaj fără urme și limpede.


Cod: FG52804


Poducator: Turtle Wax
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 18 Aug 2024, 05:02
4
vizualizări