Turtle Wax Kit Curatare Aparat Spalare Cu Presiune TW MNYTWPC1

221 Lei
Turtle Wax Kit Curatare Aparat Spalare Cu Presiune TW MNYTWPC1Turtle Wax Kit Curatare Aparat Spalare cu Presiune este un set complet conceput pentru a-ti oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a curata masina cu ajutorul unui aparat de spalat cu presiune. Acest kit este creat de Turtle Wax, o marca recunoscuta pentru produsele de curatare auto de inalta calitate.
Setul include urmatoarele componente:
Aparat de spalat cu presiune: Aparatul de spalat cu presiune este o unealta puternica si eficienta care utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta murdaria si reziduurile de pe masina. Acesta are o putere de presiune specificata, care poate varia in functie de model. Aparatul vine echipat cu un furtun si o duza reglabila pentru a ajusta presiunea si forma jetului de apa.
Detergent de curatare auto: Kitul include si un detergent de curatare auto special conceput pentru utilizarea cu aparatul de spalat cu presiune. Detergentul de curatare ajuta la indepartarea eficienta a murdariei, grasimilor si uleiurilor de pe suprafata masinii, lasand-o curata si stralucitoare.
Periile de curatare: Kitul vine echipat cu mai multe perii de curatare special concepute pentru a curata diferite suprafete ale masinii. Aceste perii sunt durabile, dar blande cu suprafata masinii, asigurand o curatare eficienta fara a provoca zgarieturi.
Laveta de uscare: Kitul include si o laveta de uscare de inalta calitate, care este perfecta pentru a usca masina dupa ce a fost spalata. Laveta are o absorbtie excelenta a apei si o textura moale pentru a preveni zgarieturile pe vopsea.
Kitul Turtle Wax Curatare Aparat Spalare cu Presiune iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a curata masina eficient si in siguranta utilizand un aparat de spalat cu presiune. Fie ca vrei sa cureti caroseria, jantele sau alte suprafete, acest kit iti ofera instrumentele potrivite pentru a obtine rezultate profesionale.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Mar 2024, 05:21
0
vizualizări