Turtle Wax Sampon Auto Cu Ceara 500ml TW FG53337

33 Lei
Turtle Wax Sampon Auto Cu Ceara 500ml TW FG53337Samponul auto cu ceara de la Turtle Wax este un produs de curatare si intretinere eficient, conceput pentru a spala si a proteja vopseaua masinii tale intr-un singur pas. Aceasta formula avansata imbina puterea de curatare a samponului auto cu proprietatile de protectie ale cerei, oferindu-ti o solutie completa pentru igienizarea masinii tale.
Cu ajutorul samponului auto cu ceara de la Turtle Wax, vei putea indeparta eficient murdaria, praful, reziduurile de insecte si alte impuritati de pe suprafata masinii tale. Formula sa speciala actioneaza delicat, fara a afecta vopseaua sau a cauza zgarieturi. in acelasi timp, ceara continuta in sampon creeaza un strat subtire de protectie, care ajuta la prevenirea acumularii de murdarie si la pastrarea unui aspect stralucitor al vopselei.
Aplicarea samponului auto cu ceara este foarte simpla. Se adauga o cantitate adecvata de produs intr-un galeata cu apa si se amesteca pana se formeaza o spuma bogata. Cu ajutorul unei burete sau a unei manusi de spalare, se aplica spuma pe suprafata masinii, se spala cu atentie si se clateste cu apa din abundenta. samponul se va ocupa de curatarea eficienta a masinii, in timp ce ceara va ramane pe suprafata vopselei pentru a o proteja.
Rezultatul obtinut cu samponul auto cu ceara de la Turtle Wax este o masina curata, stralucitoare si protejata. Vopseaua va avea un aspect proaspat si luminos, iar stratul subtire de ceara va oferi o bariera de protectie impotriva factorilor externi, cum ar fi razele UV, ploaia acida sau murdaria de pe drum.
Cu samponul auto cu ceara de la Turtle Wax, vei putea sa-ti mentii masina intr-o forma excelenta si sa-i oferi o protectie suplimentara in timpul procesului de spalare. Bucura-te de o vopsea stralucitoare si protejata cu ajutorul acestui sampon de inalta calitate de la Turtle Wax.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 25 Apr 2024, 05:06
1
vizualizări