Work Stuff Squall Wheel Brush Perie Microfibra Curatat Jante 46CM WS-052

100 Lei

Work Stuff Squall Wheel Brush Perie Microfibra Curatat Jante 46CM WS-052



Descriere:
Căutați o perie profesională și eficientă pentru curățarea roților, care să nu vă deterioreze jantele? Nu căutați mai departe decât Squall Wheel Brush ! Cu perii sai densi si delicati din microfibra, aceasta perie este conceputa pentru a va curata usor rotile fara a lasa zgarieturi sau urme. În plus, absorbția mare și suprafața mare de spălare asigură o experiență de curățare mai rapidă și mai eficientă.
Dar nu ne-am oprit aici – am adăugat și o căptușeală specială cu burete la mâner pentru un plus de confort în timpul utilizării. Iar când ați terminat, curățarea periei este o ușoară, datorită designului său ușor de curățat. Nu vă mulțumiți cu perii dure și ineficiente pentru roți – faceți upgrade la Peria de curățare a roților din microfibră Squall astăzi și experimentați diferența.


Caracteristici principale:
Dimensiune - 46 cm
Absorbție ridicată
Microfibră densă și delicată
Zona mare de spalare
Mânerul este căptușit cu un burete
Usor de curatat


Caracteristici:
O perie profesională pentru jante cu perii mai moi și mai blânzi în comparație cu periile clasice. Are o absorbție mare și o suprafață mare de spălare. Pentru a îmbunătăți confortul de lucru, mânerul a fost căptușit cu un burete special. Alte avantaje includ ușurința de curățare a produsului după utilizare. În comparație cu produsul SQUALL, modelul SQUALLY este mai mic și poate ajunge foarte ușor în crăpăturile mai mici ale roții.


Caracteristici principale:
Absorbție mare
Microfibră densă și delicată
Suprafata mare de curatare
Finisat cu atentie la detalii
Dimensiune: 46 cm


Cod: WS-052


Producator: Work Stuff
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Mai 2024, 05:00
4
vizualizări