Work Stuff Squally Wheel Brush Perie Microfibra Curatat Jante 38CM WS-053

90 Lei

Work Stuff Squally Wheel Brush Perie Microfibra Curatat Jante 38CM WS-053



Descriere:
Vă prezentăm Squally Wheel Brush, un instrument de calitate profesională conceput pentru a face curățarea roților și a jantelor o simplă. Perii moi și blânzi sunt mai delicati în comparație cu periile tradiționale, asigurând o experiență de curățare sigură și fără zgârieturi. Peria este foarte absorbanta si are o suprafata mare de spalare pentru o curatare eficienta. Pentru a spori confortul utilizatorului, mânerul este căptușit cu un burete special. În plus, peria este ușor de curățat după utilizare, asigurându-se că rămâne în stare impecabilă pentru următoarea ta sesiune de curățare.
Modelul Squally este o versiune mai mică a produsului Squall, ceea ce facilitează accesul în crăpăturile mai mici și în spațiile înguste.


Caracteristici principale:
Dimensiune - 38 cm
Absorbție ridicată
Microfibră densă și delicată
Zona mare de spalare
Mânerul este căptușit cu un burete
Usor de curatat


Caracteristici:
O perie profesională pentru jante cu perii mai moi și mai blânzi în comparație cu periile clasice. Are o absorbție mare și o suprafață mare de spălare. Pentru a îmbunătăți confortul de lucru, mânerul a fost căptușit cu un burete special. Alte avantaje includ ușurința de curățare a produsului după utilizare. În comparație cu produsul SQUALL, modelul SQUALLY este mai mic și poate ajunge foarte ușor în crăpăturile mai mici ale roții.


Caracteristici principale:
Absorbție mare
Microfibră densă și delicată
Suprafata mare de curatare
Finisat cu atentie la detalii
Dimensiune: 38 cm


Cod: WS-053


Producator: Work Stuff
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Mai 2024, 05:00
0
vizualizări