Set Covorase Auto Cauciuc Fata Oe Bmw X3 G01 2017→ 51472450514

610 Lei


Set Covorase Auto Cauciuc Fata Oe Bmw X3 G01 2017→ 51472450514



Masini compatibile:
-Bmw X3 G01 2017→


Descriere:
Garniturile de podea combină funcționalitatea fiabilă cu eleganța sportivă. Materialul impermeabil la apă TPE (elastomer termoplastic), canelurile încorporate și marginea ridicată a căptușelii de podea asigură o gestionare sensibilă a apei. Astfel, contaminarea interiorului vehiculului este prevenită în mod eficient.
Căptușelile de podea sunt livrate în negru modern cu o inserție din oțel inoxidabil (X3) pentru a se potrivi cu interiorul BMW X3.
Căptușelile de podea au fost special dezvoltate și, prin urmare, se potrivesc perfect 100%.
Datorită potrivirii unice 3D, căptușelile de podea se potrivesc perfect în puțul de picioare.
Gestionarea apei: caneluri încorporate special în mijloc, pe margine și sub forma unei scări de pește cu adâncituri în zona din spate, depozitați lichide în căptușeala podelei.
Marginea laterală înaltă și capacul tunelului protejează placarea podelei de murdărie și lichide. Mai mult, suportul pentru picioare este acoperit în mare parte de Floor Liner.
Suprafața antiderapantă previne alunecarea pe căptușeala podelei.
Materialul robust TPE (elastomer termoplastic) este deosebit de rezistent, dar rămâne flexibil chiar și la temperaturi sub zero. Protejează interiorul vehiculului și extinde valoarea vehiculului. Materialul impermeabil la apă poate absorbi mai mult de 10 litri de lichid prin căptușelile din podea din față și din spate.
Caneluri speciale dirijează apa din centrul căptușelii podelei. Designul canelurilor previne blocarea pantofilor cu toc.
Șanțurile suplimentare sub formă de scară de pește cu adâncituri în zona din spate asigură apa din pardoseala de podea și împiedică scurgerea acesteia atunci când este îndepărtată.
Căptușelile de podea colectează pietre sau alte particule mai mici în canelurile prevăzute pentru acestea. Acestea pot fi îndepărtate cu ușurință înclinându-le.
Acestea asigură izolare fonică în interiorul vehiculului.
Îndepărtarea căptușelii de podea din vehicul fără a vărsa lichid este convenabilă și ușoară datorită stabilității sale.
Linerul de pardoseală este atașat în spațiul pentru picioare utilizând sistemul de fixare cu velcro furnizat, care îl împiedică să alunece.
Căptușelile de podea au fost proiectate în așa fel încât să se evite o coliziune cu unitățile de comandă la deplasarea scaunelor înainte și înapoi.
Sunt ușor de curățat ștergându-le cu o cârpă umedă, dar și cu un curățător de înaltă presiune.
Designul rafinat cu insert integrat (X3) conferă interiorului vehiculului o eleganță elegantă și se potrivește perfect cu designul covorului portbagajului.
Designul bazat pe marcă reprezintă atribute precum sportivitatea, dinamismul și succesul și exprimă individualitatea.
Căptușelile de podea sunt deosebit de durabile datorită rezistenței ridicate a materialului și a calității prelucrării.


Instructiuni de siguranta:
Covorașele vechi sau alte obiecte trebuie scoase de pe podeaua vehiculului înainte de instalarea noilor căptușeli de podea.
După fiecare curățare sau îndepărtare a garniturilor de pardoseală, ar trebui să verificați dacă sunt atașate corespunzător, astfel încât să nu poată aluneca în timp ce conduceți.
Tampoanele cu velcro furnizate trebuie utilizate întotdeauna pentru fixare. Dacă există deja plăci cu velcro în vehicul, acestea trebuie înlocuite cu cele furnizate.


Caracteristici:
-Produsul este nou Original Bmw 
-Set 2 Buc 
-Parte montare: Fata
-Negru
-Cauciuc


Cod: 51472450514


Producator: Bmw
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
BMW X3 G01
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
9
vizualizări