Adaugă anunț

Covoare interior cauciuc negru - mb95 - FORD MONDEO dupa 06/2007

118 Lei

Setul de covoare/covorase/presuri auto interior FORD MONDEO dupa 06/2007 este fabricat dintr-un material foarte usor, de foarte buna calitate. Covoarele auto de interior FORD MONDEO dupa 06/2007 au marginile prevazute cu o bordura inalta, cu rol in retinerea in interior atat a mizeriei, cat si a lichidului prezent accidental. Covoarele auto de interior dispun, de asemenea, de butoni de fixare, ce se pozitioneaza exact in punctele definite in mocheta autoturismului. Mecanismul extrem de simplu de fixare asigura curatarea covoarelor de interior extrem de rapid si usor.

Covoarele auto de interior / presurile auto / covorasele auto MB95 au o forma constructiva care permite retinerea apei, zapezii, nisipului si impuritatilor prin existenta unei borduri pronuntate pe tot conturul lor.

Covoarele auto de interior/ presurile auto / covorasele auto MB95, datorita calitatii chimice deosebite a materialului, nu emana un miros neplacut in habitaclu, au un timp indelungat de utilizare fara a-si modifica proprietatile initiale si se curata foarte usor.
Covorul / covorasul conducatorului auto are butoni de fixare, fapt care ii impiedica deplasarea, evitand producerea de accidente.

Toate covoarele auto/ covorasele auto de interior MB95 indeplinesc norme de calitate ISO.
Toate modelele de covoare auto / covorase auto de interior din aceasta categorie sunt disponibile in culoarea negru.

PRODUS NOU !!!

 

 

 

Compatibil cu:
Ford Model A, Mondeo

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Ford Model A
Ford Mondeo
Data actualizării anunțului: 23 Apr 2019, 02:31
0
vizualizări