Adaugă anunț

Covoare interior cauciuc - negru - mb95 - OPEL ASTRA III dupa 04/2004

118 Lei

Setul de covoare/covorase/presuri auto interior OPEL ASTRA III dupa 04/2004 este fabricat dintr-un material de foarte buna calitate. Covoarele auto de interior OPEL ASTRA III dupa 04/2004 dispun de o bordura inalta pe tot conturul lor, ce retine in interior atat mizeria, cat si lichidul prezent accidental. Covoarele auto de interior dispun, de asemenea, de butoni de fixare, ce se pozitioneaza exact in punctele definite in mocheta autoturismului. Mecanismul extrem de simplu de fixare asigura curatarea covoarelor de interior extrem de rapid si usor.

Covoarele auto de interior / presurile auto / covorasele auto MB95 au o forma constructiva care permite retinerea apei, zapezii, nisipului si impuritatilor prin existenta unei borduri pronuntate pe tot conturul lor.

Covoarele auto de interior/ presurile auto / covorasele auto MB95, datorita calitatii chimice deosebite a materialului, nu emana un miros neplacut in habitaclu, au un timp indelungat de utilizare fara a-si modifica proprietatile initiale si se curata foarte usor.
Covorul / covorasul conducatorului auto are butoni de fixare, fapt care ii impiedica deplasarea, evitand producerea de accidente.

Toate covoarele auto/ covorasele auto de interior MB95 indeplinesc norme de calitate ISO.
Toate modelele de covoare auto / covorase auto de interior din aceasta categorie sunt disponibile in culoarea negru.

 

PRODUS NOU !!!

Compatibil cu:
Opel Astra F

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Opel Astra F
Data actualizării anunțului: 17 Aug 2019, 18:11
1
vizualizări