Covorase Auto TOYOTA Avensis 2009-2018

189 Lei

Covorase Auto TOYOTA Avensis 2009-2018

Covorase Auto TOYOTA Avensis 2009-2018,fabricate din material de inalta calitate, eco-friendly, 100% reciclabil, garantie 3 ani

 

Covorasele auto marca Frogum 3D, comercializate de AutoGedal, reprezinta solutia perfecta si eleganta pentru protejarea interiorului masinii Dvs., fiind produse premium, confectionate din elastomer termoplastic (TPE). TPE este un material special, rezistent la razele UV, asemanator cauciucului, insa spre deosebire de acesta nu are miros si isi pastreaza proprietatile atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald. Marele avantaj al acestui tip de material este ca poate fi reciclat in proportie de 100%.

Covorasele auto au fost proiectate folosind o tehnica unica cu laser, astfel ca sunt dedicate fiecarui tip de masina si se potrivesc perfect, urmand indeaproape forma si dimensiunea podelei. Designul special al covoraselor 3D ofera un aer elegant interiorului masinii Dvs.

In plus, pentru masinile prevazute cu sisteme de prindere in podea, fiecare set de covorase este livrat impreuna cu clipsuri de prindere.

Fiind fabricate dintr-un material de inalta calitate, elastomer termoplastic (TPE), covorasele auto comercializate de firma AutoGedal au o durata de viata mult mai mare comparativ cu covorasele fabricate din alte tipuri de material.

Avantaje oferite:

  1. Potrivire perfecta, fiind dedicate fiecarui tip de autoturism;
  2. Produse din material de inalta calitate, Eco-Friendly, fara miros, foarte bine finisat, flexibil si rezistent;
  3. Bordura inalta, de 4 cm, care impiedica scurgerea lichidelor si a murdariei;
  4. Prevazute cu sistem de prindere in podeaua masinii (daca autoturismul are un astfel de sistem);
  5. Suprafata antiderapanta;
  6. Impermeabile si rezistente la temperaturi inalte si joase, precum si la substante chimice;
  7. Curatare facila, cu un simplu jet de apa.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Toyota Avensis
Data actualizării anunțului: 17 Sep 2021, 00:48
3
vizualizări