Cric Mecanic Alca Auto Lift Ultra Kompakt 0.8T 436 080

120 Lei


Cric Mecanic Alca Auto Lift Ultra Kompakt 0.8T 436 080



Descriere:
Cricul foarfecă compact alca® de 0,8 t este o greutate reală de aproximativ 1,9 kg și, în același timp, oferă suport de încredere la schimbarea anvelopelor.
Montarea roților de iarnă este un pic o provocare toamna, până la urmă, manevrarea lor pe vreme nefavorabilă necesită multă finețe. Cu cricul foarfecă compact alca® de 0,8 t, schimbarea anvelopelor este rapidă și sigură. Cricul cu foarfecă poartă o greutate de 0,8 tone și are o înălțime de ridicare de 100 până la 320 mm.
Cu șa rotativă, garantează cea mai mare flexibilitate, stabilitate și manevrare ușoară. Cricul cu foarfecă este proiectat pentru utilizare până la minus 50 de grade Celsius și, prin urmare, este perfect pentru utilizare în sezonul rece. Este fabricat din oțel acoperit cu pulbere și reprezintă o calitate robustă și durabilă.
Vă rugăm să rețineți următoarele când utilizați cricuri foarfece: Cricurile foarfece sunt în principiu destinate asistenței rutiere și ridicării, nu pentru ridicare. Schimbarea regulată a anvelopelor trebuie făcută numai cu vehiculul ridicat. Acest cric foarfecă de 0,8 t a fost dezvoltat pentru autoturisme cu o înălțime a pragului de 230 mm sau mai mult. Cu vehicule mai mari precum limuzine (înălțimea pragului: 150 - 300 mm), acest cric foarfecă de 0,8 t își dezvoltă capacitatea de încărcare optimă doar de la o înălțime de 230 mm datorită staticii sale.
Dacă ridicați un vehicul mai înalt cu efort maxim, filetul și rulmentul filetului vor fi deteriorate. Schimbarea regulată a anvelopelor trebuie făcută numai cu vehiculul ridicat. Acest cric foarfecă de 0,8 t a fost dezvoltat pentru autoturisme cu o înălțime a pragului de 230 mm sau mai mult. Cu vehicule mai mari precum limuzine (înălțimea pragului: 150 - 300 mm), acest cric foarfecă de 0,8 t își dezvoltă capacitatea de încărcare optimă doar de la o înălțime de 230 mm datorită staticii sale.
Dacă ridicați un vehicul mai înalt cu efort maxim, filetul și rulmentul filetului vor fi deteriorate. Schimbarea regulată a anvelopelor trebuie făcută numai cu vehiculul ridicat. Acest cric foarfecă de 0,8 t a fost dezvoltat pentru autoturisme cu o înălțime a pragului de 230 mm sau mai mult.
Cu vehicule mai mari precum limuzine (înălțimea pragului: 150 - 300 mm), acest cric foarfecă de 0,8 t își dezvoltă capacitatea de încărcare optimă doar de la o înălțime de 230 mm datorită staticii sale. Dacă ridicați un vehicul mai înalt cu efort maxim, filetul și rulmentul filetului vor fi deteriorate.



Caracteristici:
Produsul este nou
Calitate rezistentă pentru utilizare până la -50°C
Șa returnabilă
Manevrare și stabilitate excelente
Capacitate de ridicare: 0,8 tone
Domeniu de ridicare: 100 - 320 mm
Greutate: numai aproximativ 1,9 kg
Cursa de lucru: 230- 320 mm


Cod: 436 080



Producator: Alca 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 24 Mar 2024, 05:43
6
vizualizări