Reparatie cutii de viteze pentru autoutilitare

800 Lei
Second hand, Cu factură, Cu garanție
Reparam sau reconditionam orice model de cutie de viteze manuala pentru toate tipurile de autoutilitare, pana in 6, 5 tone. De asemenea avem pe stoc la vanzare toate modelele de cutii de viteze pentru autoutilitare (in special 2010-2024) pentru cazurile in care cutia clientului nu mai poate fi reparata.

   Avem pe stoc cutii si piese de schimb pentru toate marcile uzuale: Renault Master, Trafic, Opel Vivaro, Movano, Peugeot Boxer, Fiat Ducato, Citroen Jumper, Ford Transit, Vw Crafter, Mercedes Sprinter, Iveco Daily.
   
   Constatarea cutiei se face in prezenta clientului, se stabileste costul reparatiei si se executa numai cu acordul beneficiarului. De obicei reparatiile se fac in timp de 24H, majotitatea pieselor noi, originale, le detinem pe stoc, exceptie fac cazurile cand piesele nu pot fi gasite sau nu se produc si necesita mai multe zile procurarea lor.
   
   Toate cutiile de viteze cumparate de la noi beneficiaza de 6 luni garantie, fara limita de Km, iar in cazul celor reparatie termenul de garantie se stabileste cu beneficiarul dupa caz.

Compatibil cu:
Citroen Jumper
Fiat Ducato
Ford Transit
Opel Vivaro
Peugeot Boxer
Renault Master
Volkswagen Crafter

Piesă auto compatibilă cu:
Citroen Jumper
Fiat Ducato
Ford Transit
Mercedes SPRINTER
Opel Movano
Opel Vivaro
Peugeot Boxer
Renault Master
Renault Trafic
VW Crafter
Actualizat la:
22 Oct 2024, 02:02
Raportează
Actualizat la:
22 Oct 2024, 02:02
Raportează