Moje Auto Sampon Cu Ceara Auto 1300ML AMT19-027PROMO

15 Lei

Moje Auto Sampon Cu Ceara Auto 1300ML AMT19-027PROMO



Descriere:
Dacă doriți să aveți grijă de mașina dvs. în mod cuprinzător, alegeți șampon auto cu ceară Moje Auto ! Este un produs care nu numai că va ajuta la îndepărtarea chiar și a murdăriei dure, ci și la protejarea caroseriei mașinii. Cu o utilizare regulată, vă va permite să mențineți strălucirea naturală a lacului, creând pe acesta un filtru de protecție cu ceară. Este un preparat usor de folosit care indeplineste doua functii - spalare si protectie! Înlocuiți șamponul auto existent cu șamponul My Auto Car cu ceară !


Avantaje:
Foarte concentrat - suficient pentru 40 de spălări,
Creează un strat protector ceros,
Îndepărtează eficient murdăria dură,
Miros plăcut de portocale dulce
Biodegradabil.


Utilizare:
Ea va avea nevoie de:
Șamponul meu auto cu ceară ,
două găleți,
apa fierbinte,
burete de spalat auto,
Mașină de spălat cu presiune sau furtun de grădină
Pânze de capră.


Pasul 1
Clătiți mașina cu apă:

Pentru a pregăti mașina pentru spălare, clătiți în prealabil murdăria cu apă curentă. Puteți folosi o mașină de spălat cu presiune sau un furtun de grădină pentru aceasta.


Pasul 2
Pregătiți o soluție de spălare:

Agitați sticla de șampon înainte de utilizare, apoi pregătiți soluția de spălare. În acest scop, măsurați 30 ml de șampon (două capace pline) și amestecați-l cu 10 l de apă caldă. În a doua găleată, pregătim apă curată pentru clătirea buretelui.


Pasul 3
Spălați mașina cu un burete:

Spălați mașina cu un burete moale. Pentru a face acest lucru, înmuiați buretele în soluția de spălare și apoi transferați-l pe caroserie. Spălăm întotdeauna mașina cu mișcări circulare, începând de la plafon, prin părțile laterale, capotă și spate. La final, curățăm pasajele roților și buiandrugurile. Clătiți buretele într-o găleată cu apă curată între spălări.


Pasul 4
Clătiți mașina cu apă curată:

După spălarea temeinică a întregii mașini, clătiți caroseria cu apă curată. Puteți face acest lucru cu un furtun de grădină sau cu o mașină de spălat cu presiune. Nu uitați să îndepărtați cu atenție resturile de spumă împreună cu murdăria. Începeți întotdeauna clătirea de pe acoperiș în jos.


Pasul 5
Uscați mașina cu o cârpă:

Uscați mașina bine cu o cârpă de capră. Ștergeți corpul uscat și veți vedea cum strălucește datorită conținutului de ceară din șampon. Folosind o cârpă de capră veți îndepărta rapid apa din vopsea și ferestre, lăsând suprafețele fără urme.


Informații suplimentare:
Șampon auto cu ceară My Auto este un șampon care spală eficient murdăria cea mai dificilă și depune și lustruiește caroseria mașinii. Îndepărtează murdăria persistentă - noroi, sare de drum, urme de insecte, seva copacilor, gudron și murdăria rezultată din utilizarea zilnică.


Creează un strat protector de ceară care protejează caroseria mașinii împotriva factorilor externi. Șamponul auto cu ceară este un produs destinat utilizării regulate. Super concentrat extrem de eficient, care este suficient pentru 40 de spălări. Diluați șamponul cu apă în raport de 30 ml de concentrat la 10 l de apă.


Șamponul auto cu ceară My Auto are un efect bidirecțional asupra vopselei - îndepărtează murdăria și protejează împotriva coroziunii. Spălarea constantă vă permite să păstrați strălucirea originală a vopselei mașinii. Este biodegradabil, se descompune ușor, nu reprezintă o amenințare pentru mediu. Are un miros placut de portocale.


Merita citit: Curățați-vă mașina în 6 pași. Cum să o faci bine și eficient și unde este cel mai bun loc?


Sfaturi:
Sfat 1
Ce burete de spalat auto sa alegi?

Mulți oameni se tem să spele mașina cu un burete. Între timp, dacă alegi cu înțelepciune și faci corect spălarea, tratamentul se va încheia cu bucurie. Șamponul meu auto cu ceară funcționează cel mai bineBurete auto meu Auto Virage „Butterfly”.Este un burete ideal pentru spalarea unei masini, motociclete sau alte suprafete vopsite. Moliciunea adecvată și forma confortabilă garantează o spălare fără probleme!


Sfatul 2
Cum se curata geamurile masinii?

O bună vizibilitate este extrem de importantă în timpul conducerii. Pentru a menține ferestrele în stare impecabilă, merită folositMy Auto Foam pentru spalarea geamurilor. Formula sa specială de spumă îl împiedică să curgă de pe geamuri, ceea ce permite o curățare minuțioasă. Compoziția puternică îndepărtează eficient chiar și insectele uscate, lăsând ferestrele strălucitoare și fără dungi!


Sfatul 3
Cum să eliminați urmele de gudron de pe vopsea?

Dacă se întâmplă să gătească gudron pe caroserie, îndepărtați-l cât mai curând posibil! Din păcate, este imposibil să scapi de aceste tipuri de pete cu șamponul obișnuit. Într-o astfel de situație, trebuie să apelați la produse dedicate, de ex.Moje Auto Gudron și Rezin Remover. Este un agent eficient pentru îndepărtarea murdăriei extrem de încăpățânate, cum ar fi gudronul sau rășina. Funcționează instantaneu și, ceea ce este important, este sigur pentru lac!


Curățarea mașinii nu este doar șamponare. În primul rând, îndepărtarea murdăriei poate afecta negativ starea vopselei. În cele din urmă, merită subliniat că aceasta este și conservarea suprafeței. Concentrându-vă pe pregătirile de protecție, reduceți impactul negativ al condițiilor în care este operată mașina.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: AMT19-027PROMO


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Mar 2024, 05:39
0
vizualizări