Turtle Wax Snow Foam Shampoo Bubble Gum 2.5L AMT70-192

95 Lei

Turtle Wax Snow Foam Shampoo Bubble Gum 2.5L AMT70-192



Descriere:


Turtle wax hybrid snow foam este o spumă pentru vehicule cu ph echilibrat, care este sigură pentru toate suprafețele exterioare. Formula cu grad ridicat de lubrifiere va ajuta la ridicarea și încapsularea murdăriei din vopsea și o suspendă în spumă, minimizând zgârieturile în timpul procesului de spălare. Poate fi folosit și o spălare convențională pentru a îndepărta cu ușurință murdăria, peliculele de trafic, murdăria și uleiurile. Atunci când este utilizat în combinație cu un tun de spumă, se creează o spumă groasă și bogată, cu durată lungă de lucru, oferind utilizatorului cea mai bună experiență de spălare posibilă. Un tun de spumă oferă, de asemenea, utilizatorului posibilitatea de a maximiza parfumul plăcut de gumă de mestecat.


Curățățiile cu ph equilibrat păstră vopsea funcționează protecția de ceara și de sigant existent
Polimerii hidrofobi în avance assigură călătirea fără rânie pentru a facă uscarea simpluă
Bubble gum scent oferă o experiență de utilizare excelenta!
Produsele hibride turtle wax combină ingredientele tradiționale de îngrijire a mașinului cu foarte ultima tehnologie pentru rezultate ulimitoare și noi modalități de a străluci.


Turtle Wax Hybrid Technology Edge for detalier cu discernământ
Pionierii îngrijirii vopselei s-au întors cu o invenție nou-nouță: introducerea a 5 noi produse Turtle Wax cu tehnologie exclusivă Hybrid care combină cele mai bune ingrediente de încredere cu cele mai recente descoperiri științifice. De la ceară sintetică și etanșanți super hidrofobi, până la balsamuri cu spumă ultra-bogată și detergenți biodegradabili. Turtle Wax este favoritul entuziaștilor de peste 60 de ani și a fost întotdeauna în fruntea tehnologiei de îngrijire a vopselei, cu prima ceară lichidă, spălare și ceară, ceară spray, ceară colorată și ceară transparentă, Turtle Wax continuă să stabilească standardul. când vine vorba de strălucire și protecție, aceasta este rapidă și oferă rezultate remarcabile.


Sfaturi pentru uscarea vehiculului:
Pentru a elimina necesitatea unui prosop de uscare sau a unei capre și pentru a asigura o uscare fără urme, aplicați Turtle Wax Hybrid Dry & Shine. Pur și simplu aburiți Dry & Shine pe un vehicul umed și clătiți mașina cu un jet ferm de apă, apoi urmăriți cum se usucă vopseaua!


Cum se utilizează spuma hibridă de zăpadă cu ceară țestoasă cu un tun de spumă?

Pasul 1 și 2
Clătiți vehiculul pentru a îndepărta orice zonă de murdărie grea care se acumulează.
Adăugați 60 ml până la 90 ml de produs într-o sticlă de soluție de spumă, completați cu apă înainte de agitare pentru a amesteca.

Fixați sticla de spumă de zăpadă la mașina de spălat cu presiune și reglați modelul de pulverizare și supapa de amestecare a apei după cum este necesar.


Pasul 3

Lucrul de sus în jos și mișcarea laterală acoperă întreaga suprafață a vehiculului.


Pasul 4 și 5
Folosiți o mănușă din microfibră pentru a agita ușor spuma și pentru a îndepărta murdăria de pe suprafețele exterioare ale vehiculului.

Clătiți bine și uscați folosind un prosop din microfibră sau capră.



Cum se utilizează spuma hibridă de zăpadă cu ceară țestoasă prin metoda de spălare manuală?


Pasul 1
Clătiți vehiculul pentru a îndepărta orice zonă de murdărie grea care se acumulează.

Adăugați 60 ml până la 90 ml într-o găleată de 20 LTR și umpleți cu apă pentru a genera spuma.


Pasul 2

Spălați vehiculul de sus în jos cu o mănușă de spălat, reîncărcând regulat mănușa cu spumă nouă.


Pasul 3 și 4

Clătiți toată spuma și uscați cu un prosop din microfibră sau capră.


Cod: AMT70-192



Producator: Turtle Wax

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
2
vizualizări