Dezmembrez Mitsubishi Pajero 3.2D

Dezmembrez Mitsubishi Pajero 3.2D
Parc de dezmembrari auto si piese auto second hand in Bucuresti pentru Volkswagen, Opel, Mercedes, Audi, Renault, BMW, Rover, Mazda, Skoda, etc

Cauți Repede, Bine și Inteligent! Găsește Piese Auto Dezmembrari. Informații non-stop. Apreciat de milioane. Web, imagini și video. Prezentare completă.

Piese De Masini La Cel Mai Mic Preț. Livrare Rapidă – Comandă Acum! Cel Mai Bun Preț. Gamă Variată. Drept de Retur la Produse. Garanție Producător. Produse în Stoc. Tipuri: Ambreiaj și Volantă, Suspensie și Direcție, Sistem de Frânare, Filtre și Distribuție.

Cauta dupa Piesa Dorita. Anunturi de la parcul de dezmembrari auto Pallady. Cumperi in Siguranta. Cumperi piese auto din dezmembrari auto foarte Rapid.

Strada Nicolae Teclu nr 5, Sector 3, Bucuresti

Noi ne ocupam cu recuperarea si vânzarea pieselor auto din dezmembrari, componente precum motor, cutii de viteza , piese mecanice, piese electrice , subansamble caroserie , parti caroserie , unitati de control, accesorii, piese auto care sunt atent identificate de catre angajatii nostri specializati, controlate si pastrate in cele mai sigure conditii de siguranta.

Compatibil cu:
Fiat Strada
Land Rover Range Rover
Mitsubishi Pajero

Stare produs
Second hand / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Fiat Strada
Land-Rover Range Rover
Mitsubishi Pajero
Renault Rapid
Skoda Rapid
Data actualizării anunțului: 25 Mar 2024, 05:29
11
vizualizări