Power Bank Cu Afișaj Digital Baseus Qpow Cu încărcare Rapidă 20000mAh 20W QC/PD/SCP/FCP Cu Cablu Lightning încorporat Alb PPQD060202

253 Lei
Power Bank Cu Afișaj Digital Baseus Qpow Cu încărcare Rapidă 20000mAh 20W QC/PD/SCP/FCP Cu Cablu Lightning încorporat Alb PPQD060202Power Bank cu afișaj digital Baseus Qpow cu încărcare rapidă 20000mAh 20W QC/PD/SCP/FCP cu cablu Lightning încorporat alb
Îți folosești atât de mult telefonul încât se întâmplă să rămână fără încărcare în timpul zilei? Ești des departe de casă și nu ai cum să-l reîncarci? Powerbank de la Baseus este doar pentru tine. Nu numai că are o capacitate mare, dar este și mic și la îndemână, iar datorită mai multor tipuri de ieșiri, puteți încărca până la trei dispozitive diferite - și în același timp!
Specificație: Marca: Baseus Tip: power bank cu incarcare rapida Capacitate: 20000mAh Capacitate nominală: 12000mAh Curentul de intrare:
Fulger - 5V /2A USB-C - 5V / 3A; 9V/2A; 12V/1,5A Curent de ieșire:
USB - 4,5 V/5 A (SCP), 5 V/4,5 A (SCP), 5 V/2,4 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A USB-C - 5V / 2.4A, 9V / 2.22A, 12V / 1.5A Cablu fulger - 5V / 2.4A, 9V / 2.22A Greutate: 360g Dimensiuni: 74,6 x 123 x 32,8 mm Ieșire USB: 1 Ieșire USB tip C: 1 Ieșire fulger: 1 Setul contine: 1 x power bank cu încărcare rapidă Cele mai importante caracteristici: Design interesant și modern Cablu Lightning retractabil în carcasă Protecție la supraîncălzire Protecție la supraîncărcare ecran digital Suport de încărcare rapidă Mâner pentru a ține Greutate ușoară și dimensiuni mici Mic și la îndemână - va fi mereu cu tine
Baseus Baseus este un produs care te va surprinde prin finisaj. Dispozitivul este mic și la îndemână, dar se distinge printr-o capacitate mare - până la 20.000 mAh. Există un cablu Lightning spiralat pe partea laterală a dispozitivului, astfel încât să puteți conecta imediat telefonul la acesta și să începeți încărcarea. De remarcat este și mânerul cu care poți transporta comod powerbank-ul sau îl poți atașa, de exemplu, la rucsac.
Soluții moderne pe care le veți aprecia
Dispozitivul garanteaza incarcarea rapida a echipamentului conectat la acesta. Aceasta înseamnă că în doar câteva minute îți vei putea încărca telefonul la nivelul maxim al bateriei. Există, de asemenea, un afișaj digital pe partea din față a power bankului. Cu ajutorul acestuia, puteți verifica exact cât procent din energie a rămas în dispozitiv. Aceasta este o mare comoditate, datorită căreia, dacă este necesar, veți putea să reîncărcați gadgetul și să-l utilizați din nou, fără să vă temeți că se va epuiza în curând.
Nivel ridicat de securitate
Baseus a fost echipat cu o serie de măsuri de protecție pentru a vă proteja echipamentul în timpul încărcării. În primul rând, are un sistem de protecție împotriva supraîncărcării dispozitivului, precum și împotriva supraîncălzirii. Datorită lor, poți fi sigur că telefonul tău nu va fi deteriorat în timpul încărcării.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 05:27
3
vizualizări