Adaptor Lightning - Jack Mini 3.5MM Dudao L17 Gray

28 Lei

Adaptor Lightning - Jack Mini 3.5MM Dudao L17 Gray


Descriere:
Adaptor Dudao Adaptor Lightning la jack pentru căști 3,5 mm mini jack
Adaptor cu un cablu de la conectorul Lightning la mufa pentru căști mini mufă de 3,5 mm . Vă permite să conectați căști la un smartphone și, astfel, să ascultați muzica noastră preferată. O soluție practică pentru dispozitivele cu doar un port Lightning.
Mufă de 3,5 mm pentru toată lumea!
Este un accesoriu perfect pentru toți cei care nu doresc să investească bani în plus în căști noi cu conector Lightning . Acest adaptor mic este suficient pentru a putea conecta echipamente clasice la modele de telefoane mai noi, ai căror producători au renunțat la mufa jack de 3,5 mm.
Ușoare, mici și extrem de rezistente
Adaptorul cântărește doar câteva grame și are o dimensiune mică , astfel încât transportul său este practic fără probleme. În plus, a fost realizat din materiale de înaltă calitate.
Cablu puternic
Cablul TPE durabil și flexibil mărește raza de acțiune și spațiul de manevră cu adaptorul în sine . Între timp, doar o mufă mică este conectată la smartphone.
Sunet la cel mai înalt nivel
Atât în ​​timp ce ascultați muzică, cât și efectuați apeluri folosind căștile. Sunetul este clar și fără distorsiuni . Bucurați-vă de sunetul melodiilor tale preferate și de conversații nelimitate cu cei dragi!
Fără a scoate carcasa

Datorită designului accesoriului, îl puteți conecta la telefon fără a îndepărta capacul . Rapid și sigur.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: L17 Gray


Producator: Dudao
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mar 2024, 05:36
2
vizualizări