Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Portski magnetic cu cheie RoGroup, pentru 2 perechi

289 Lei

Suportul magnetic cu cheie, furnizat de Ro Group, reprezinta o solutie ieftina si eficienta pentru transportul schiurilor, fara a mai avea nevoie de bare transversale. Este ideal pentru calatoriile scurte sau medii, insa trebuie sa verificati daca este compatibil cu masina dvs., deoarece nu poate fi instalat pe toate vehiculele.

Mod de instalare si atentionari:

Se monteaza cu ajutorul a doua placi magnetice si poate fi utilizat doar pe acele autovehicule ce au pavilionul fabricat din materiale magnetic-sensibile.
Nu se poate monta pe pavilioane din plastic, fibra de sticla, aluminiu, sticla, otel inoxidabil.
Produsul nu se poate instala pe pavilioane ce au fost reparate sau revopsite, utilizand straturi de material plastic, mastic etc.
Pentru vehicule cu profil curbat pronuntat (*), aderenta incompleta a suportilor pe pavilion va afecta modul de fixare a acestora!
Nu este posibila montarea acestui produs pe vehicule cu pavilion din alte materiale decat cele magnetic- sensibile sau cu nervuri (**).
* Audi TT, Ford Cougar, Ford KA, Ford Puma, Alfa Romeo GTV, Fiat Coupe, Opel Tigra, Opel Calibra, Porsche 911/944, Volkswagen Beetle, Toyota Celica, Mazda 323, Mazda MX6, etc.
** Renault Espace, Audi A8, Range Rover.

Caracteristici generale:
- Prevazut cu un cablu de siguranta, care se prinde prin inchiderea usilor laterale. Acesta are rol dublu: antifurt si pentru eliminarea riscului desprinderii produsului de pe pavilion in timpul rularii.
- Prevazut cu un set de chei (pastrati a doua cheie in loc sigur) pentru a fi imposibila sustragerea schiurilor, in timpul in care autovehiculul este nesupravegheat.

Produs fabricat in conformitate cu Directiva EEC Nr. 74/483/CEE

cod 999EX2149
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Alfa-Romeo GTV
Audi A8
Audi Coupe
Audi TT
Fiat Coupe
Ford Cougar
Ford Ka
Ford Puma
Mazda 323
Opel Calibra
Opel Tigra
Porsche 911
Renault Coupe
Renault Espace
Toyota Celica
VW Beetle
Data actualizării anunțului: 23 Aug 2018, 05:00
14
vizualizări