Aspirator Auto Mini Baseus A7 90W 6000Pa Gri VCAQ020213

440 Lei


Aspirator Auto Mini Baseus A7 90W 6000Pa Gri VCAQ020213



Descriere:
Mini aspirator auto wireless Baseus A7 90 W 6000 Pa gri închis (VCAQ020213)
Un aspirator auto de încredere de la renumitul brand Baseus este un dispozitiv care va funcționa și în casa ta . Acest aspirator fără fir mic și la îndemână se caracterizează printr-o eficiență impresionantă. Motorul eficient de 90 W atinge o presiune de lucru de 6000 Pa . Acest parametru asigură o eficiență ridicată în îndepărtarea impurităților mici, de exemplu nisip, praf, firimituri sau păr de animale . Ștecherul pentru brichetă vă va permite să scăpați de praful din mașină, chiar și pe drum.
Modelul A7 este echipat cu un filtru HEPA fiabil . De asemenea, are un recipient funcțional pentru murdăria colectată. Setul include doua duze care maresc functionalitatea aspiratorului. Modelul A7 este ușor, la îndemână și, prin urmare, foarte confortabil de utilizat . De asemenea, se caracterizează printr-o construcție solidă , ceea ce înseamnă că vă va servo mult timp.


Specificație:
Marca: Baseus
Model: A7
Material: PC, ABS
Curent de intrare: 5V / 2.4A
Putere: 90 W
Presiune de lucru: 6000 Pa
Capacitate gunoi: 500 ml
Tip filtru: HEPA
Dimensiuni: 344 x 121 x 96 mm
Greutate: aproximativ 274,5 g


Aspirator auto Baseus A7 - cele mai importante avantaje
Îl poți lua cu tine oriunde vrei - dimensiunea compactă a aspiratorului îl face ușor de transportat în orice loc.
Puteți îndepărta rapid murdăria - un motor modern, foarte eficient de 90 W permite o presiune de lucru de 6000 Pa. Cu un astfel de echipament, puteți scăpa cu ușurință de micile impurități sub formă de nisip, praf, păr de animale sau firimituri.
Veți neutraliza ciupercile, virușii, mucegaiul și bacteriile - fiabilul aspirator fără fir Baseus este echipat cu un filtru HEPA. Datorită acesteia, veți elimina eficient microorganismele periculoase din mediul dumneavoastră
Nu veți avea nevoie de un sac de aspirator - modelul A7 se caracterizează printr-un design fără sac. Are un rezervor funcțional în care se duc toate deșeurile. Așa că nu trebuie să vă faceți griji că aveți jante de rezervă. Tot ce trebuie să faceți este să goliți rezervorul după ce îl umpleți.

Aspirator compact Baseus A7
Dimensiunea relativ mică a acestui dispozitiv este o caracteristică care face ca aspiratorul Baseus să fie potrivit pentru orice situație. Îl poți ascunde cu ușurință într-un loc la îndemână din mașină - nu va ocupa prea mult spațiu. Pentru a-l folosi, conectați-l la bricheta din mașină!


Aspirator auto Baseus eficient cu motor modern
Modelul A7 este echipat cu un motor electric eficient cu o putere de 90 W. Presiunea de lucru atinge nivelul de 5000 Pa. În practică, aceasta înseamnă că toate impuritățile mici, cum ar fi praful, firimiturile, nisipul și chiar părul de animale, va fi îndepărtat rapid de pe suprafața aspirată.


Neutralizarea eficientă a microorganismelor și germenilor
Aspiratorul wireless de la Baseus este un dispozitiv cu filtru HEPA. Datorită acestei soluții, bacteriile, virușii, sporii fungici și mucegaiul vor fi eliminate din aerul suflat prin orificiile de evacuare. Datorită acestui lucru, vă veți asigura siguranță și vă veți proteja pe dumneavoastră și pe cei dragi de pericol.


Aspirator portabil fără sac Baseus cu un recipient practic
Modelul A7 este un dispozitiv conceput pentru confortul dumneavoastră. Din acest motiv, în locul clasicilor saci pentru gunoi s-a folosit o soluție ingenioasă sub forma unui recipient special. Acolo se adună tot ce va fi colectat cu un aspirator. Capacitatea rezervorului este de până la 500 ml, iar avantajul său suplimentar este asamblarea, dezasamblarea ușoară și golirea comodă. Designul recipientului înseamnă că contaminanții colectați în acesta nu reduc puterea aspiratorului.

Un aspirator auto care va funcționa și în casa ta
Investind în acest aspirator auto, veți obține echipamente care vă vor fi utile și în timpul curățeniei acasă. Îndepărtarea prafului de pe rafturi sau curățarea mobilierului tapițat, de exemplu, va deveni mult mai convenabilă de acum înainte. Setul include 2 sfaturi practice înlocuibile. Jena dintre ei - sub forma unui furtun flexibil atașat la orificiul de evacuare a aerului - suflă încet resturi din colțuri și colțuri și diverse locuri greu accesibile. A doua - o perie - va fi de ajutor în colectarea părului de animale.








Cod: VCAQ020213


Producator: Baseus
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Mar 2024, 05:00
1
vizualizări