Baseus ComfortRide Series Perna Tetiera Auto 2 Materiale Negru C20036403111-00

120 Lei


Baseus ComfortRide Series Perna Tetiera Auto 2 Materiale Negru C20036403111-00



Descriere:
Perna de tetiera auto Baseus ComfortRide Series cu 2 materiale - Negru
Baseus ComfortRide este soluția perfectă pentru fiecare șofer și pasager care apreciază confortul la volan. Indiferent de vreme, această pernă va oferi confort și sprijin, făcând fiecare călătorie mai plăcută.  Are doua materiale exterioare (de piele intoarsa si piele PU), asa ca va functiona la orice temperatura. De asemenea, are o umplutură durabilă din fibră DuPont Sorona, care este moale, respirabilă și nu colectează mirosurile din interiorul mașinii. Perna Baseus ComfortRide este foarte ușor de instalat, și pe scaunele sport - doar fixați catarama.


Cele mai importante avantaje ale pernei pentru tetiera Baseus ComfortRide Series:
Soluția perfectă pentru orice vreme . Designul reversibil permite adaptarea la diferite condiții: piele de căprioară din microfibră pentru moliciune și respirabilitate și piele netedă PU pentru răcire în zilele toride.
Susține capul, gâtul și umerii . Perna moale oferă un sprijin confortabil, reducând oboseala în timpul călătoriilor lungi.
Combină durabilitatea și confortul . Umplutura din fibra DuPont Sorona este rezistenta la deformare, moale, respirabila si elibereaza tensiunea din gat. Cu toate acestea, materialele mai groase de pe părțile laterale ale pernei asigură durabilitatea.
Universal si usor de instalat . Datorită curelei lungi cu cataramă neagră solidă, aceasta poate fi atașată de tetierele atât ale șoferului, cât și ale pasagerilor.
Foarte usor de intretinut . Fata de pernă poate fi spălată cu ușurință, doar desfaceți fermoarul ascuns și îndepărtați fata de pernă pentru curățare.


Specificații:
Marca: Baseus
Seria: Seria Baseus ComfortRide
Model: TZ-01
Material: poliester, piele PU, piele intoarsa
Dimensiuni: 30 x 21 x 12 cm
Greutate: aproximativ 250 g
Culoare: Neagra


O pernă versatilă pentru orice vreme
Designul unic pe două fețe al pernei Baseus ComfortRide permite o adaptare rapidă la diferite condiții meteorologice. Pe de o parte, piele intoarsa din microfibra asigura moliciune si respirabilitate, ceea ce este o solutie ideala pentru zilele reci. Pe de altă parte, pielea netedă PU oferă un efect de răcire care este un salvator pe vreme caldă.


Perna Baseus ComfortRide, care se concentrează pe durabilitate și confort
Materialele mai groase de pe părțile laterale ale pernei Baseus ComfortRide îi sporesc durabilitatea protejându-l împotriva crăpăturilor. În plus, umplutura din fibre DuPont Sorona oferă o durabilitate de neegalat și își păstrează forma pentru o lungă perioadă de timp. Este moale, respirabil și eliberează eficient tensiunea din gât, făcând orice călătorie cu mașina mai relaxantă și confortabilă.


Suport stabil pentru cap, gât și umeri
Confortul de conducere cu Baseus ComfortRide este cu adevărat grozav. Perna este concepută pentru a oferi un sprijin optim în zonele cheie, reducând oboseala și disconfortul în timpul călătoriilor lungi. Datorită acestui fapt, atât șoferii, cât și pasagerii se pot bucura de o bunăstare mai bună în timpul conducerii.


Instalarea universală a pernei Baseus ComfortRide
O curea lungă cu cataramă neagră solidă permite o instalare ușoară și stabilă atât pe scaunele clasice, cât și pe cele sport. Sistemul ușor de instalat vă permite să ajustați rapid perna la nevoile dvs. individuale, ceea ce este deosebit de important la mașinile sport.


Perna este usor de intretinut
Baseus ComfortRide permite o curatare usoara datorita husei detasabile si lavabile. Fermoarul ascuns nu numai că facilitează demontarea, dar păstrează și estetica pernei.


Aspect elegant
Designul Baseus ComfortRide este o combinație de funcționalitate și estetică. Disponibil în trei culori - negru, bej și verde închis - îi permite să se potrivească cu interiorul majorității mașinilor. Aspectul elegant al pernei nu numai că mărește confortul, dar adaugă și o notă de lux și stil interiorului vehiculului. Indiferent dacă alegeți negru clasic, bej calm sau verde intens, Baseus ComfortRide va arăta întotdeauna grozav.


Cod: C20036403111-00



Producator: Baseus
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Apr 2024, 07:13
2
vizualizări