Baseus Regenerator Cleaner Mașină ștergător Ascuțitor Cuțit Cuțit Gri (CRXFQ-0A)

40 Lei
Baseus Regenerator Cleaner Mașină ștergător Ascuțitor Cuțit Cuțit Gri (CRXFQ-0A) Baseus regenerator cleaner auto stergator ascutit cutit cutit
Dâre pe sticlă? Nu este doar o chestiune de estetică, ci și de siguranță. În timpul conducerii, nimic nu ar trebui să vă împiedice vizibilitatea pe drum. Datorită gadgetului Baseus, călătoriile vor fi mai confortabile, iar consumabilele vehiculului vor fi întreținute și curățate corespunzător.
Specificație Marca: Baseus Dimensiune: 65 x 38 x 13 mm Material: aliaj de aluminiu Greutate: 40 grame Regenerarea ștergătoarelor
Doar 30 de secunde sunt suficiente pentru a tăia partea uzată de pe stergator și a le pregăti pentru lucru. Forma perfect conturată se potrivește și aderă cu precizie la elemente, le netezește și îndepărtează urmele lăsate de timp.
În același timp, carcasa delicată cu margini rotunjite nu vă rănește mâinile.
Slefuire usoara
Elementul este format dintr-o curea de șlefuire dublă, care îmbunătățește starea și aspectul ștergătoarelor și o face uniform. În funcție de gravitatea problemei, utilizați un detergent grosier sau fin.
Calitate perfecta
Produsul este complet acoperit cu metal, ceea ce îi garantează o durată lungă de viață. Folosindu-l pentru curățarea ștergătoarelor, le puteți afecta și durabilitatea, prelungindu-le durata de viață de până la 3 ori!
Gadget compact
În setul cu un detergent compact, producătorul include o lesă scurtă - facilitează transportul gadgetului și îl protejează de pierdere. Produsul se potrivește cu echipamentul tuturor mașinilor - autoturisme, autoutilitare.
Instructiuni de folosire Demontați racleta și ștergeți-o cu un prosop Adaptați curățarea la forma și starea elementului de cauciuc. Alegeți dintre șlefuirea ușoară sau intensivă Clătiți racleta sub jet de apă, îndepărtând orice resturi de materiale șlefuite Instalați covorașul.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mai 2024, 05:02
3
vizualizări