Adaugă anunț

Bec Philips HS1 12V 35/35W Motovision 12636BW

40 Lei

Bec Philips HS1 12V 35/35W Motovision 12636BW

Soclu: HS1

Tensiune: 12V

Cod: 12636BW

Simţiţi-vă în siguranţă, călătoriţi în siguranţă

Până la 30% mai multă vizibilitate

Tip de lampă: HS1
Pachet de: 1
12 V, 35/35 W
Cea mai bună alegere „preţ-calitate”
Cea mai bună alegere „preţ-calitate”
Lămpile Philips Vision Moto sunt cea mai bună alegere pentru piloţii care caută soluţii de iluminare economice, dar care nu doresc compromisuri în ceea ce priveşte siguranţa. Becurile pentru motociclete oferă o vizibilitate cu până la 30% mai bună la drum decât o lampă standard.

Vizib. până la 30% mai mare
Vizib. până la 30% mai mare
Oferind o vizibilitate cu până la 30% mai bună pe drum, farurile Philips VisionMoto sunt alegerea perfectă pentru piloţii de motocicletă care doresc o iluminare performantă şi siguranţă. Beneficiind de o putere luminoasă superioară, piloţii pot să reacţioneze mai rapid la obstacole şi pot să evite accidentele.

Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate
Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate
Sticla de cuarţ UV este mai puternică decât sticla călită şi extrem de rezistentă la temperaturi extreme şi vibraţii, ceea ce elimină riscul de explozie. Lămpile din sticlă de cuarţ de la Philips (filament 2 650º C şi sticlă 800º C) pot rezista şocurilor termice severe. Având capacitatea de presiune crescută în interiorul lămpii, sticla de cuarţ UV poate produce o lumină mai puternică.

Respectă standardele ridicate de calitate ale omologării ECE
Philips Automotive se dedică furnizării celor mai bune produse şi servicii din clasă de pe piaţa Producătorilor de Echipamente Originale, precum şi de pe piaţa pieselor de schimb. Produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate şi testate la cele mai ridicate sarcini, pentru a maximiza siguranţa şi confortul la volan pentru clienţii noştri. Întreaga noastră producţie este meticulos testată, controlată şi certificată (ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000) la cele mai înalte cerinţe ECE.

Philips este alegerea producătorilor importanţi de motociclete.
De 100 de ani, Philips se află în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu iluminare de la Philips.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2021, 05:03
4
vizualizări