Cheie Roata Cu Multiplicator Forta 5800Nm Amio 03228

315 Lei


Cheie Roata Cu Multiplicator Forta 5800Nm Amio 03228



Descriere:
Cheie cu angrenaje planetare
Gama de cuplu: 5800 Nm
Raport de transmisie: 1:55
Tijă priză: 1"


Continut:
Cheie roată
Deșurubarea manivela
Extensie
Priză de 32 mm
Priza de 33 mm
Valiză
Cheia sarcinilor speciale
Cheia roată va ajuta cu orice nucă - chiar și una foarte coaptă! Datorită cuplului său, va funcționa bine la slăbirea piulițelor din roțile camioanelor, vehiculelor agricole sau industriale.


Parametri perfecti
Cheia are un raport de 1:55, datorită căruia generează max. cuplu de 5800 Nm. Nici piulițele strânse nu vor fi o problemă pentru el - o duzină de rotiri și vei slăbi fiecare șurub.


Salvați-vă munca
Datorită rezistenței sale rezultate din mecanismul angrenajului, cheia poate manevra chiar și șuruburi încăpățânate. Nu mai trebuie să „stați” pe cheie și să folosiți extensii lungi pentru a slăbi știfturile/piulițele.


Setul este ambalat într-o valiză rezistentă
Pentru confortul dumneavoastră, am plasat această cheie într-o cutie rezistentă, cu compartimente pentru toate elementele - setul se va potrivi cu ușurință în torpedoul din cabina mașinii.


Cum se folosește această cheie?
Instalați manivela și capacul și aplicați cheia pe roată. Blocați piciorul de împingere pe cel mai apropiat șurub adiacent - procedați în sensul acelor de ceasornic. Apoi treceți la deșurubare cu manivela.


Scoatere mai ușoară a știftului
După slăbirea știfturilor din roată cu cheia planetară și ridicarea mașinii cu cricul, trebuie doar să conectați manivela cu extensia și capacul incluse în set, apoi puteți continua să deșurubați piulițele / știfturile slăbite mai rapid - în acest fel obtinem o configuratie cu un raport de 1:1


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 03228


Producator: Amio
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2024, 05:20
1
vizualizări