Choetech Suport Telefon Auto Magnetic Grila Ventilatie Cu Incarcator Wireless 15W Negru T205-F

75 Lei

Choetech Suport Telefon Auto Magnetic Grila Ventilatie Cu Incarcator Wireless 15W Negru T205-F



Descriere:
Suport magnetic Choetech T205-F cu încărcător inductiv de 15 W - Negru
Suportul Choetech T205-F îți va încărca efectiv telefonul cu până la 15W. O clemă special concepută cu silicon anti-alunecare și o blocare dublă asigură stabilitate pe diferite tipuri de grile de ventilație. Mânerul este echipat și cu o lumină LED delicată, care nu numai că facilitează găsirea mânerului în întuneric, dar oferă și o atmosferă plăcută în timpul călătoriilor de noapte.


Cele mai importante avantaje ale suportului pentru telefon Choetech T205-F:
Se încarcă fără fir foarte repede . Se poate încărca cu o putere de 15W, 10W sau 7.5W (în funcție de capacitățile telefonului conectat).
Vă permite să poziționați cu ușurință telefonul în orice unghi . Puteți roti smartphone-ul la 360 de grade.
Îți va menține telefonul în siguranță, chiar și pe drumuri denivelate . Clema cu silicon anti-alunecare și blocare dublă va ține stabil.
Este o soluție foarte universală. Tot ce ai nevoie este o husă cu inserție magnetică sau un telefon cu încărcare wireless.
Vă permite să scoateți rapid și comod telefonul din suport . Operarea cu o singură mână vă permite să vă concentrați mai bine pe drum.
Creste confortul la conducere pe timp de noapte - datorita luminii LED delicate . Banda LED din jurul mânerului îl face ușor de găsit în întuneric.


Specificații:
Marca: Choetech
Model: T205-F
Material: PC, ABS
Intrare: USB-C 5-12V / 2A
Ieșire: 15W (max)
Certificari: FCC, CE, RoHS
Setul include: suport de aerisire, cablu USB-C / USB-A de 1 m
Culoare neagra


Încărcare rapidă fără fir cu suportul Choetech T205-F:
Nu vă faceți griji cu privire la nivelul bateriei telefonului dvs. în timpul călătoriilor lungi. Datorită tehnologiei de încărcare fără fir din suportul Choetech T205-F, smartphone-ul tău va fi întotdeauna gata de acțiune.


Operarea cu o singură mână înseamnă confort și siguranță:
Conceput ținând cont de șoferi, suportul magnetic Choetech T205-F vă permite să vă îndepărtați rapid și ușor telefonul cu o singură mână. Această funcționalitate este esențială atunci când atenția dvs. este concentrată pe drum.


Poziționare flexibilă pentru un confort optim:
Posibilitatea de a roti telefonul în suportul Choetech T205-F vă permite să ajustați cu ușurință poziția dispozitivului la preferințele șoferului. Indiferent dacă preferați orientarea peisaj sau portret, suportul asigură stabilitate și acces fără probleme la ecranul telefonului dvs.


Choetech T205-F vă păstrează telefonul în siguranță
O clemă de silicon cu blocare dublă și magneți puternici vă vor menține telefonul la loc. Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru căderea telefonului dvs. în timpul manevrelor bruște sau a drumurilor denivelate.


Confortul condusului de noapte cu lumină LED delicată:
Datorită luminii LED așezate subtil, nu numai că vei găsi ușor mânerul în întuneric, dar vei asigura și o atmosferă plăcută în mașină.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: T205-F


Producator: Choetech
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 07:17
0
vizualizări