Choetech Suport Telefon Auto Magnetic Grila Ventilatie Cu Incarcator Wireless 15W Negru T204-F

92 Lei

Choetech Suport Telefon Auto Magnetic Grila Ventilatie Cu Incarcator Wireless 15W Negru T204-F



Descriere:
Suport auto magnetic Choetech T204-F cu încărcare wireless de 15W - Negru
Suportul magnetic Choetech T205-F este un gadget elegant si functional care nu numai ca ofera incarcare rapida cu o putere de 15W, dar iti permite si operarea cu usurinta a dispozitivului cu o singura mana. Datorită capacității de a se roti la 360 de grade, telefonul poate fi poziționat atât pe orizontală, cât și pe verticală, ceea ce crește confortul la utilizarea aplicațiilor sau a navigației. Stabilitatea maximă a suportului asigură utilizarea fără probleme a telefonului chiar și atunci când conduceți pe suprafețe neuniforme. Finisajul elegant, într-o culoare neagră frumoasă, cu lumină verde ambientală, adaugă stil oricărui interior al mașinii, asigurând în același timp confort vizual pe timp de noapte.


Cele mai importante avantaje ale suportului auto Choetech T204-F:
Creste siguranta si confortul de utilizare. Vă permite să operați telefonul cu o singură mână.
Vă permite să vă încărcați rapid telefonul. Se poate încărca cu până la 15W.
Ușurează poziționarea telefonului în orice unghi. Capul sferic permite rotirea la 360 de grade.
Oferă stabilitate maximă . Suportul Choetech T204-F asigură că telefonul poate fi ținut chiar și pe suprafețe neuniforme.
Adaugă stil oricărui interior de mașină . Are un finisaj elegant și o culoare neagră frumoasă, cu lumină verde ambientală.


Specificații:
Marca: Choetech
Model: T204-F
Material: aluminiu, sticla securizata, PC
Intrare: USB-C 5-12V / 2A
Ieșire: 15W (max)
Certificari: FCC, CE, RoHS
Setul include: clemă de aerisire, cablu USB-A/USB-C de 1 m
Culoare: neagra


Operați telefonul cu o singură mână:
Uitați de problemele legate de utilizarea telefonului în timpul conducerii. Suportul magnetic Choetech T205-F vă permite să operați cu ușurință dispozitivul cu o singură mână, sporind siguranța și confortul de utilizare. Indiferent dacă răspundeți la apeluri importante sau schimbați muzica, puteți face totul rapid și în siguranță.


Suport Choetech T204-F cu încărcare rapidă de 15W:
Dispozitivul dvs. se descarcă adesea în cel mai inoportun moment? Suportul Choetech T205-F rezolva aceasta problema oferind o functie de incarcare rapida cu o putere de 15W. Telefonul dvs. va fi gata de funcționare în cel mai scurt timp.


Rotirea telefonului la 360 de grade:
Setează-ți telefonul exact așa cum îți place. Posibilitatea de a se roti la 360 de grade asigură poziționarea perfectă a dispozitivului, atât în ​​poziție orizontală, cât și verticală. Utilizarea unei aplicații GPS nu a fost niciodată atât de convenabilă.


Stabilitate maxima:
Drumuri pline de surprize? Datorită suportului Choetech T205-F, telefonul tău va rămâne pe loc, indiferent de condițiile de condus. Stabilitatea maximă garantează că nici măcar scăderile de viteză, virajele strânse sau frânările bruște nu vor fi o problemă.


Finisaj elegant al mânerului Choetech T204-F:
Suportul magnetic are o culoare neagră frumoasă. Finisajul din sticlă călită și lumina LED verde fac ca dispozitivul să se potrivească perfect în interiorul oricărui autovehicul, asigurând în același timp confort pe tot parcursul anului pe timp de noapte.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: T204-F


Producator: Choetech
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mai 2024, 05:02
3
vizualizări