Choetech Suport Telefon Auto Pentru Bord Cu Ventuza Cu Incarcator Wireless 15W Negru T203-F

65 Lei

Choetech Suport Telefon Auto Pentru Bord Cu Ventuza Cu Incarcator Wireless 15W Negru T203-F



Descriere:
Suport auto gravitațional Choetech T203-F cu încărcător inductiv 15W pentru bord - Negru
Suportul auto Choetech T203-F combină inovația și funcționalitatea, asigurând confort și siguranță maxim în timpul conducerii. Încărcarea fără fir cu o putere de până la 15 W înseamnă că telefonul dvs. va fi întotdeauna încărcat și gata de utilizare. Stabilizarea automată a telefonului în fălci, posibilitatea de a-l monta pe parbriz sau bord și reglarea ușoară a unghiului de vizualizare datorită brațului telescopic și a bilei sunt doar câteva dintre caracteristicile acestui suport. Scop: pentru a face fiecare călătorie mai ușoară și mai confortabilă!


Cele mai importante avantaje ale suportului auto Choetech T203-F:
Stabilizează automat telefonul. Fălcile lucrează prin gravitație.
Oferă două opțiuni de montare: pe parbriz sau pe bord. Pentru confortul tau!
Se încarcă wireless cu o putere de până la 15 W. Puteți conecta orice telefon cu capacități de încărcare inductivă.
Puteți regla cu ușurință mânerul la înălțimea șoferului . Mânerul are un braț telescopic cu capacitatea de a regla unghiul de înclinare.
Vă permite să rotiți telefonul în orice unghi. Capul bilei facilitează, de exemplu, previzualizarea hărților sau schimbarea muzicii.


Specificații:
Marca: Choetech
Model: T203-F
Material: ABS, PC, silicon
Intrare: USB-C 5-12V / 2A
Ieșire: 15W (max)
Certificate: ETL, RCM, FCC, CE, RoHS
Dimensiuni: 117,2 x 101 x 50,4 mm
Setul include: clema de aerisire, cablu USB-C / USB-A de 1 m
Culoare: neagra


Mânerul Choetech T203-F se va adapta la călăreț:
Datorită brațului telescopic și a posibilității de a regla unghiul de înclinare, mânerul Choetech T203-F permite o ajustare perfectă la preferințele fiecărui șofer. Indiferent cât de sus sau de jos ai sta, vei avea mereu telefonul la vedere.


Stabilitate in toate conditiile:
Stabilizarea automată a telefonului garantează că smartphone-ul tău va rămâne în siguranță chiar și în timpul manevrelor neașteptate. Mandrina Choetech T203-F este alimentată prin gravitație, ceea ce înseamnă că își folosește propria greutate pentru a strânge fălcile.


Versatilitatea instalării:
Indiferent dacă preferați montarea pe parbriz sau pe bord - suportul Choetech T203-F oferă ambele posibilități. Acest lucru vă permite să alegeți cea mai bună opțiune pentru vehiculul și stilul dvs. de condus.


Libertate deplină de rotație:
Cu suportul Choetech T203-F, intoarcerea telefonului in orice unghi este extrem de usor. Datorită bilei, reglarea poziției dispozitivului pentru navigarea prin GPS, redarea muzicii sau efectuarea apelurilor este rapidă și convenabilă.


Încărcare fără fir datorită suportului Choetech T203-F:
Puterea de până la 15 W asigură că telefonul dvs. va fi întotdeauna încărcat atunci când aveți nevoie de el. Uitați de cablurile încurcate și bucurați-vă de confortul încărcării fără fir în timpul fiecărei călătorii


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: T203-F


Producator: Choetech
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mai 2024, 05:02
4
vizualizări