Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Difuzor Wireless Joyroom Bluetooth 5.1 RGB Negru (JR-ML03)

71 Lei
Difuzor Wireless Joyroom Bluetooth 5.1 RGB Negru (JR-ML03) Difuzor wireless Joyroom Bluetooth 5.0 RGB negru (JR-ML03)
Marca Joyroom prezinta o boxa wireless cu o putere de iesire de 5W. Brandul a avut grijă de fiecare detaliu al difuzorului și a oferit nu numai calitate înaltă, ci și design estetic. Cu microfonul încorporat puteți efectua cu ușurință un apel. Dispozitivul are o iluminare RGB impresionantă cu diferite moduri de afișare.
Specificație Brand Joyroom Putere maxima: 5W Material: ABS Priză de încărcare: USB Type-C Impedanta: 4Ω Bluetooth: versiunea 5.1 Protocoale Bluetooth: HSP/HFP/A2DP/AVRCP Raza efectivă: 12 m (în zonă deschisă) Capacitate baterie: 600 mAh Timp de încărcare: aproximativ 1,5 ore Timp de redare: până la 6 ore (Volum 70%) Greutate: 215 g Ideal pentru călătorii Difuzorul JR-ML03 vine cu un umeraș din material textil, deci este perfect pentru călătorii. Transportați-vă difuzorul fără să vă faceți griji că îl cade
Dispozitivul portabil perfect
Acest dispozitiv portabil este foarte compact. Îl poți pune oriunde, deoarece ocupă spațiu minim și este rezistent la stropire - perfect pentru a fi folosit acasă sau la o petrecere! Difuzorul va arăta grozav cu iluminarea sa!
Cumpărați un set complet
Difuzorul este vândut într-un set cu un cablu USB de tip C pentru încărcarea gadgetului
Distracția poate dura foarte mult timp
După încărcarea bateriei Li-ion de 600 mAh la capacitate maximă, difuzorul poate funcționa până la 6 ore (la 70% volum).
Operare și manipulare fără fir
Puteți opera cu ușurință și convenabil difuzorul marca Joyroom prin Bluetooth.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Apr 2024, 05:11
1
vizualizări