Dudao 3in1 USB Incarcator Auto 3,4 A Cablu Incorporat Lightning / USB Tip C / Micro USB Negru (R5ProN Negru) R5PRON BLACK

35 Lei
Dudao 3in1 USB Incarcator Auto 3,4 A Cablu Incorporat Lightning / USB Tip C / Micro USB Negru (R5ProN Negru) R5PRON BLACKÎncărcător auto Dudao 3 în 1 USB 3,4 A Lightning încorporat / USB tip C / Cablu micro USB (R5ProN negru)
Telefon descărcat în timp ce conduceți? Acum asta nu este o problemă! Dudao R5ProN prezintă un încărcător multifuncțional care funcționează rapid și fiabil, completând nivelul bateriei în dispozitivele mobile. Este echipat cu porturi USB și USB Type-C, prin care curentul circulă cu o rată de 3,4 A. Vă permite să conectați mai multe dispozitive în același timp, astfel încât fiecare călător să îl poată folosi în timpul conducerii.
Specificație: Marca: Dudao Lungime cablu: 100 cm Tensiune de intrare: DC 12-24V Ieșire: DC 5V 3,4 A (maximum) Material: aliaj de aluminiu + ABS Cele mai importante caracteristici încărcare rapidă posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive lungime optimă a cablului design estetic manopera de inalta calitate Încărcare sigură
Funcția de încărcare inteligentă vă permite să ajustați tensiunea la echipamentul specific și cererea curentă de energie. Limitarea automată a cantității de energie consumată înseamnă economii și economie, precum și siguranță. Aparatul este protejat împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării și scurtcircuitelor.
Design ergonomic
Încărcătorul are un cablu USB 3 în 1 încorporat cu o lungime maximă de 1 m. Are 3 mufe incorporate: USB tip C, micro USB si Lightning. Un singur cablu care vă permite să încărcați orice dispozitive echipate cu acești conectori. Perfect pentru persoanele care au mai multe dispozitive de la diferiți producători.
Manopera solida
Încărcătorul este mic și ușor și are un design compact. A fost realizat din aluminiu și plastic de înaltă calitate, forma sa facilitează scoaterea ștecherului din priză.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Apr 2024, 05:08
1
vizualizări