Geanta Oe Volvo Sandqvist Twill Weekend 32220700

2490 Lei


Geanta Oe Volvo Sandqvist Twill Weekend 32220700



Concepută de Volvo Cars și realizată de marca suedeză Sandqvist, această geantă de weekend este fabricată din piele tăbăcită cu legume și o sârmă din bumbac organic și poliester reciclat. Are o curea de umăr reglabilă și un buzunar exterior cu fermoar. În interior, există un compartiment pentru laptopuri care se potrivește majorității laptopurilor de 15 inch, un buzunar cu fermoar, trei buzunare cu alunecare și două sloturi pentru stilou. Căptușeala este 100% bumbac organic. Finisată în sârmă gri melanj și piele naturală, geanta de weekend măsoară 44 x 28 x 20 cm.


PIELE NATURALĂ
Această piele nu este tratată și se va întuneca frumos odată cu vârsta. Pielea naturală nu are suprafață de protecție, prin urmare, trebuie să aveți grijă că este și mai sensibilă la pete.
Cum să aveți grijă de pielea naturală:
Pielea naturală trebuie îngrijită aplicând grăsime sau balsam din piele. Vă recomandăm să folosiți un produs natural precum Sandqvist Tangent Leather Balm. Aplicarea balsamului din piele va schimba culoarea pielii, dar o parte din schimbarea culorii va dispărea în timpul procesului de uscare. Repetați tratamentul ori de câte ori pielea pare uscată.
- Evitați umezirea pielii, dacă s-ar întâmpla, uscați-o la temperatura camerei.
- Dacă pielea s-a murdărit, încercați să o periați cu atenție cu o cârpă uscată sau un burete cât mai curând posibil

Caracteristici:
-Produsul este nou Original Volvo

Cod: 32220700
Producator: Volvo 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Apr 2024, 05:00
7
vizualizări