Incarcator Auto 2 x USB-A 20W Amio 03879

20 Lei


Incarcator Auto 2 x USB-A 20W Amio 03879



Descriere:
Va prezentam un incarcator auto modern si eficient care va satisface asteptarile chiar si ale celor mai pretentiosi utilizatori. Datorită celor două porturi USB-A cu o putere totală de 20W, acest încărcător garantează încărcarea rapidă și fiabilă a dispozitivelor dumneavoastră în timpul fiecărei călătorii. Designul său elegant, alb, se potrivește perfect în interiorul oricărei mașini, adăugându-i un caracter modern.


Caracteristici cheie:
Intrări USB-A duble: Încărcătorul este echipat cu două porturi USB-A, care vă permit să încărcați două dispozitive simultan. O soluție ideală pentru familii și persoanele care au nevoie să încarce mai multe dispozitive în același timp.
Putere totală 20W: Cu o putere totală de ieșire de 20W, încărcătorul asigură încărcarea rapidă și eficientă a smartphone-urilor, tabletelor, navigației GPS și a altor dispozitive portabile, economisind timp și asigurând o conexiune continuă.
Design elegant: Culoarea albă clasică a încărcătorului adaugă un accent modern și elegant la interiorul mașinii tale, potrivindu-se perfect cu decorul acesteia.
Siguranța pe primul loc: protecțiile avansate încorporate vă protejează dispozitivele împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării și scurtcircuitelor, asigurând o încărcare sigură și stabilă în toate condițiile.
Design compact: Dimensiunea redusa a incarcatorului il face discret si nu ocupa mult spatiu. Se potrivește cu ușurință în orice priză de brichetă fără a interfera cu conducerea.


Specificatii tehnice:
Tip conector: 2 x USB-A
Putere totala de iesire: 20W
Tensiune de intrare: 12-24V DC (standard la mașini)
Culoare alba
Material: plastic de înaltă calitate, rezistent la deteriorare


Încărcătorul nostru de mașină cu două porturi USB-A de 20 W este soluția perfectă pentru fiecare șofer care are nevoie de încărcare rapidă și fiabilă a dispozitivelor. Datorită funcțiilor avansate și designului elegant, dispozitivele dvs. vor fi întotdeauna încărcate și gata de acțiune. Compact și funcțional, încărcătorul nostru este un partner de încredere în fiecare călătorie.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 03879


Producator: Amio
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 15 Sep 2024, 05:07
1
vizualizări