Încărcător Auto Baseus Grain Pro 2x USB 4,8 A Alb (CCALLP-02)

31 Lei
Încărcător Auto Baseus Grain Pro 2x USB 4,8 A Alb (CCALLP-02) Încărcător auto Baseus Grain Pro (dublu USB 4.8A)
Un încărcător de mașină mic poate fi puternic. Exemplul este produsul Baseus echipat cu două porturi de încărcare USB. Puterea totală pe care o poate folosi pentru a încărca două dispozitive este chiar de 4,8A. Rapid și sigur datorită celor 6 unități inteligente de protecție.
Specificație: Marca: Baseus Material: ABS+PC Intrare: DC 12-24V Ieșire USB1: 5V-2,4A Max. Ieșire USB2: 5V-2,4A Max. Putere totală de ieșire: 5V-4,8A Maks. Compatibil cu: Huawei Samsung Sony etc. smartphone-uri și tablete, iPod-uri iPhone iPad și alte dispozitive digitale Conținutul setului: 1 x încărcător auto 1 x manual de utilizare Caracteristici majore: Porturile USB duble cu o putere totală de 4,8A pot încărca două dispozitive simultan Adaptare automată a curentului necesar, în funcție de dispozitive pentru diverse nevoi de încărcare Fixare stabilă asigurată de o clemă metalică semicirculară – retractabilă, antiderapante și rezistentă la impact Mic și compact, ușor de mutat și depozitat
Potrivit pentru diverse vehicule cu porturi 12V-24V - vehicule de pasageri și camioane
Incarcator mic perfect adaptat masinii
Acest încărcător nu este cu mult mai mare decât un... degetul mare! Un design subtil și o dimensiune de 41 mm fac ca produsul să fie o parte aproape invizibilă a echipamentului interior.
Încărcați două dispozitive simultan
Puteți încărca până la două dispozitive în același timp cu o putere totală de 4,8A. Dispozitivul inteligent ajustează automat cantitatea de energie la nevoile lor, protejând bateria.
Utilizare sigură
Producătorul a echipat încărcătorul auto cu o serie de unități de protecție: Protecție împotriva tensiunii înalte Protecție la supracurent Protecție împotriva supraîncărcării Protecție împotriva tensiunii electrostatice Protecție împotriva scurtcircuitului Protecție împotriva supraîncălzirii Compatibil cu cele mai populare dispozitive
Folosind acest încărcător Baseus, vă puteți încărca telefonul mobil, tableta, consola, reportofonul și alte dispozitive electronice.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 26 Mai 2024, 05:08
3
vizualizări