Încărcător Auto Baseus Share Together 2 x Priză USB / Brichetă 120W Încărcare Rapidă Livrare Putere Gri CCBT-D0G

90 Lei


Încărcător Auto Baseus Share Together 2 x Priză USB / Brichetă 120W Încărcare Rapidă Livrare Putere Gri CCBT-D0GDescriere:
Incarcator auto multifunctional pentru bricheta
Un singur gadget și atât de multe posibilități! Vă prezentăm un produs Baseus destinat instalării într-o priză auto, în vehicule cu o tensiune în intervalul de la 12 V până la 24 V - autoturisme, SUV-uri și camioane. Este folosit pentru a opera dispozitive precum încărcătorul, reportofonul, aspiratorul auto și umidificatorul. Prezintă un design la modă și are o carcasă care se potrivește perfect cu aspectul mașinilor moderne.


Specificație:
Marca: Baseus
Dimensiune: 26 x 101 mm
Material: Aluminiu + PC
Intrare: DC 12 - 24 V
Ieșire USB 1: 5V-3A, 9V-2A, 10V-2A, 12V-2.5A, 30W
Ieșire USB 2: 5V-3A, 9V-2A, 10V-2A, 12V-2.5A, 30W
Putere totală: 30W + 30W + 60W
Compatibilitate: 12 V până la 24 V autoturisme, SUV-uri, camionete


Cele mai importante caracteristici:
Încărcare rapidă a două dispozitive în același timp cu o putere totală de 120 W
Design elegant
Se potrivește modelelor moderne de mașini și telefoane
Protecție împotriva supraîncălzirii, suprasarcinii
Dispozitive acceptate: telefoane, recordere, aspiratoare, umidificatoare.


Suport solid
Clipul cu care este echipat mânerul se potrivește perfect în priză. După instalare, încărcătorul este stabil și nu se mișcă și nu cade, chiar și atunci când conduceți peste denivelări sau denivelări. Conexiunea cu telefonul sau alt gadget electronic este stabilă.


Încărcare rapidă
Două porturi pot încărca două dispozitive în același timp cu o putere totală de 120 W. Asta înseamnă că, de exemplu, telefoanele Apple sunt încărcate până la 60% în 30 de minute (vorbim despre dispozitive care acceptă protocoale de încărcare rapidă PD). Apple 12 mini se încarcă la 59% în 30 de minute, în timp ce același dispozitiv pe un încărcător obișnuit de mașină ar dura mult mai mult timp.


Acceptă dispozitive care acceptă protocoale de încărcare rapidă
Ai un model nou de telefon de la Huawei, Samsung, Xiaomi? Dacă dispozitivul dvs. acceptă protocoale de încărcare rapidă, acest încărcător va fi o alegere excelentă. Este compatibil cu:
PPS,
PD3.0,
QC4 +,
QC3.0,
SCP.
Este nevoie de 84 de minute pentru a încărca complet Samsung Note10 +, iar Xiaomi 10 Ultra 68 de minute.


Protecție completă împotriva daunelor
Producătorul a implementat funcții care protejează dispozitivele împotriva deteriorării. Acestea includ protecție împotriva supraîncălzirii, supratensiunii și suprasarcinii. Distribuția energiei transferate către dispozitivul care se încarcă este planificată pentru a nu supraîncărca telefonul conectat. Carcasa gadgetului este, de asemenea, protejată împotriva deteriorării, care include elemente placate cu aur - rezistente la zgârieturi, tergiversare sau abraziune.


Cod: CCBT-D0G


Producator: Baseus
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 09 Mai 2023, 05:06
0
vizualizări