Încărcător Auto Multifunctional Priză Brichetă Baseus Share Together USB / USB tip C / 120 W Încărcare Rapidă Livrare Putere Gri CCBT-C0G

100 Lei


Încărcător Auto Multifunctional Priză Brichetă Baseus Share Together USB / USB tip C / 120 W Încărcare Rapidă Livrare Putere Gri CCBT-C0G



Descriere:
Incarcator auto multifunctional
Un singur gadget și atât de multe posibilități! Vă rugăm să consultați produsul Baseus conceput pentru a fi instalat în priza de brichetă, în vehiculele a căror tensiune variază de la 12 V la 24 V – autoturisme, SUV-uri și vehicule cu roți grele. Este destinat dispozitivelor precum încărcător, recorder, aspirator auto și umidificator. Are un design modern și o carcasă care se potrivește perfect cu interiorul mașinilor moderne.


Specificație:
Marca: Baseus
Dimensiune: 26 x 101 mm
Material: Aluminiu + PC
Intrare: DC 12 – 24 V
Ieșire USB 1: 5 V-3 A, 9 V-2 A, 10 V-2 A, 12 V-2,5 A, 30 W
Ieșire USB 2: 5 V-3A, 9 V-2A, 10 V-2 A, 12 V-2,5 A, 30 W
Putere totală: 30 W + 30 W + 60 W
Compatibilitate: autoturisme, SUV-uri, camioane de livrare cu o putere de 12 V - 24 V


Caracteristici majore:
Încărcare rapidă a două dispozitive simultan cu o putere totală de 120 W
Design elegant
Adaptare la mașini și telefoane mobile moderne
Protecție împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării
Dispozitive acceptate: telefoane mobile, recordere, aspiratoare, umidificatoare.


Atașament solid
Clipul suportului se potrivește perfect pentru orice priză. Când este instalat, încărcătorul rămâne stabil și nu se mișcă și nu cade, chiar dacă conduceți pe un drum accidentat. Conexiunea la telefonul mobil sau alt element electronic este stabilă.


Încărcare rapidă
Două porturi pot încărca două dispozitive cu o putere totală de 120 W în același timp. Aceasta înseamnă că telefoanele Apple ajung la 60% în 30 de minute (aplicabil echipamentelor care acceptă protocoale de încărcare rapidă PD). Apple 12 mini ajunge la 59% în 30 de minute, în timp ce același dispozitiv dintr-un încărcător auto obișnuit ar avea nevoie de mult mai mult timp pentru a obține același rezultat.


Se aplică dispozitivelor care acceptă protocoale de încărcare rapidă
Dețineți un nou telefon mobil Huawei, Samsung, Xiaomi? Dacă dispozitivul dvs. acceptă protocoale de încărcare rapidă, acest încărcător va fi o alegere perfectă. Este compatibil cu:
PPS,
PD3.0,
QC4+,
QC3.0,
SCP.
Pentru a avea o baterie plină a Samsung Note10+, trebuie să așteptați 84 de minute, iar în cazul Xiaomi 10 Ultra - 68 de minute.


Protecție completă împotriva daunelor

Producătorul a adoptat funcții care asigură dispozitivul împotriva deteriorării. Este, de exemplu, protecție împotriva supraîncălzirii, supratensiunii și supraîncărcării. Distribuția energiei transferate către dispozitivul încărcat este planificată pentru a nu supraîncărca telefonul mobil. Protecție împotriva deteriorării este oferită și carcasei


Cod: CCBT-C0G


Producator: Baseus
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Mar 2024, 05:00
1
vizualizări