Încărcător Cu Inducție Dudao Qi 15W Alb (A12PRO)

97 Lei
Încărcător Cu Inducție Dudao Qi 15W Alb (A12PRO) Încărcător cu inducție Dudao Qi 15W alb (A12Pro)
Produsul Dudao permite încărcarea fără fir. Magnetul este perfect adaptat la seria iPhone 12 și mai târziu. Încărcătorul acceptă standardul de încărcare Qi - va accepta și iPhone 8 și modele mai noi și modele selectate de căști AirPods. Incarcatorul are parametri buni si suporta cele mai populare modele de telefoane echipate cu functie de incarcare wireless. Este perfect pentru utilizare frecventă, iar designul său se potrivește cu aspectul interioarelor moderne rezidențiale sau de birou.
Specificație: Marca: Dudao Model: A12Pro culoare alba Curent de intrare: 5V/2A, 9V/2A Putere încărcător: 5W/7.5W/10W/15W (maximum) Compatibilitate: dispozitive compatibile cu Qi Cele mai importante caracteristici: Compatibilitate largă cu multe dispozitive Forma ergonomica Mărime mică Protecție la supraîncălzire Încărcați produsele Apple!
Încărcătorul este compatibil cu anumite produse Apple. Datorită acestui fapt, puteți avea un încărcător la fel de eficient la un preț mai mic!
Siguranță ridicată confirmată de teste
Utilizarea acestui încărcător este sigură, nu există riscul de supraîncărcare, supraîncălzire sau scurtcircuitare. Acest lucru se datorează manoperei solide.
Magnet puternic
Puterea magnetului încorporat va asigura stabilitatea telefonului plasat în încărcător. Nu trebuie să vă faceți griji că telefonul dvs. va cădea de pe încărcător.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Apr 2024, 05:08
1
vizualizări