Încărcător De Mașină Baseus Share Together 2x USB / 2x USB Tip C 120W PPS Quick Charge Power Delivery Gri (CCBT-A0G)

124 Lei
Încărcător De Mașină Baseus Share Together 2x USB / 2x USB Tip C 120W PPS Quick Charge Power Delivery Gri (CCBT-A0G) Încărcător auto multiport Baseus Share Together PPS 120W
Atunci când alegeți o călătorie cu mașina, indiferent de distanța de parcurs, merită să vă echipați cu o sursă de alimentare pentru dispozitive electronice, precum navigația GPS, telefonul sau tableta. De obicei, însă, nu numai șoferul trebuie să-și reîncarce echipamentul electronic. Pentru a asigura accesul la sursa de alimentare și pentru pasageri, soluția optimă este să vă echipați vehiculul cu un încărcător cu mai multe prize și un cablu lung. Acest lucru va permite fiecărui pasager să conecteze în mod convenabil telefoane și tablete. Încărcătorul rapid multiport Baseus Share Together va fi perfect în acest scop.
Specificație : Marca: Baseus Tip: încărcător auto multiport Tip prize: 2 x USB, 2 x USB tip C Putere totala: 120 W Putere cu o singură priză: 30 W Lungime cablu: 1,5 m Surse de alimentare: priză pentru brichetă Tensiune de intrare: 12-24V Setul contine: 1 x încărcător auto Cele mai importante caracteristici: 4 prize de incarcare Suportă protocoale de încărcare rapidă Funcții de securitate multiple pentru protecția completă a echipamentului Protecție la supraîncălzire Snur lung Clip convenabil pentru atașarea de scaun Stabil și rezistent la șocuri în timpul conducerii Dimensiune compactă Aspect elegant Compatibilitate largă Confort maxim în călătorii
Accesul la un încărcător în timpul conducerii nu este important doar pentru șofer. Dacă călătoriți des cu pasageri, merită să vă asigurați că toată lumea își poate încărca telefonul sau tableta. Încărcătorul Baseus va oferi confort deplin - fiecare călător are acces confortabil la priza de încărcare, datorită unui cablu lung și până la patru prize USB de diferite tipuri. Il poti fixa oriunde in vehicul, de exemplu pe scaun, cu ajutorul clemei practice.
Încărcare sigură
Încărcătorul Baseus a fost echipat cu sisteme avansate care asigură o transmisie sigură a energiei. Atât dispozitivul în sine, cât și toate dispozitivele conectate sunt protejate împotriva supratensiunii, supraîncărcării și supraîncărcării. Încărcătorul nu se încălzește în ciuda puterii mari.
Universal și versatil
Baseus Share Together se potrivește în orice brichetă de 12-24V. Aceasta înseamnă că poate fi folosit în aproape orice mașină, indiferent de marcă și model. Arată elegant și nu ocupă mult spațiu. Este aproape invizibil atunci când este introdus în priza de brichetă.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2024, 05:20
1
vizualizări