Incarcator Magnetic Baseus Simple Mini3 MagSafe Qi 15W Albastru CCJJ040303

155 Lei
Incarcator Magnetic Baseus Simple Mini3 MagSafe Qi 15W Albastru CCJJ040303Incarcator magnetic Baseus Simple Mini3 MagSafe Qi 15W albastru
Incarcatorul Baseus are parametri foarte buni si suporta cele mai populare modele de telefoane echipate cu functia de incarcare wireless Qi, MagSafe. Gadgetul este confectionat din material PC si dotat cu protectii pentru a proteja echipamentul impotriva deteriorarii sau supraincalzirii. Este perfect pentru utilizare frecventă, iar designul său se potrivește cu aspectul interioarelor moderne rezidențiale sau de birou.
Specificație: Marca: Baseus Model: Simple Mini3 Putere încărcător: până la 15W Frecvența de transmisie: 115-205kHz Alimentare (intrare): 5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 2A Material: PC Greutate: 46,5 g Compatibilitate: dispozitive cu Qi, MagSafe Cele mai importante caracteristici Încărcătorul are magneți încorporați care se adaptează perfect tuturor dispozitivelor, de exemplu telefoane Apple. Materialele folosite protejează dispozitivul de supraîncălzire. Puterea de încărcare ajunge până la 15W. Puterea de încărcare se potrivește perfect cu nevoile dispozitivului datorită sistemului de control inteligent. Protecțiile aplicate protejează dispozitivul împotriva descărcării totale, supraîncărcării, scurtcircuitului sau supraîncălzirii. Încărcarea telefonului este convenabilă deoarece semnalul este transmis liber chiar și prin carcasă, a cărei grosime nu depășește 6 mm.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mai 2024, 05:02
3
vizualizări