Încărcător Rapid Pentru Mașină Baseus Superme USB / USB Typ C 100W PPS Quick Charge Power Delivery + Cablu USB Tip C 100W (20V/5A) 1m Negru (TZCCZX-01)

235 Lei
Încărcător Rapid Pentru Mașină Baseus Superme USB / USB Typ C 100W PPS Quick Charge Power Delivery + Cablu USB Tip C 100W (20V/5A) 1m Negru (TZCCZX-01) Încărcător auto multifuncțional elegant Baseus
Indiferent dacă conduceți o mașină mai ales în oraș sau parcurgeți distanțe mai lungi, echipați-vă cu un încărcător pentru mașină. Se pare că a avea un încărcător auto în vehicul este fundamental dacă doriți să păstrați legătura cu ceilalți. Baseus va prezinta modelul realizat cu grija pentru detalii, suportand protocoale de incarcare rapida si potrivit pentru autoturisme, SUV-uri si camioane de livrare.
Specificație: Marca: Baseus Material: plastic + metal Intrare: DC 12-24 V Ieșire USB 1: 5 V-4,5 A4, ,5 V-5 A, 5 V-3 A, 9 V-3 A, 12 V-2,5 A, 20 V-1,5 A Ieșire USB 2: 5 V-3A, 9 V-3A, 12 V-3 A, 15 V-3 A, 20 V-5 A Putere totală: 65 W + 30 W Dimensiune: 37 mm (diametru) x 69 mm Greutate: 39 g Conținutul setului: 1x încărcător auto 1x cablu de încărcare Caracteristici majore: Încărcare rapidă a bateriei Suport pentru protocoale de încărcare rapidă Aspect estetic, finisaj de designer Potrivit pentru aproape toate mașinile Protectie ridicata
Dispozitivul este stabil și sigur, de care sunt responsabile următoarele funcții: protectie impotriva scurtcircuitului protectie la supratensiune protectie impotriva subtensiunii protectie impotriva supraincarcarii protectie impotriva supraincalzirii Utilizarea unui semiconductor de a treia generație a contribuit la o distribuție îmbunătățită a căldurii, care protejează eficient încărcătorul și dispozitivul conectat împotriva supraîncălzirii. Aceasta este substanțial mai sigură decât o suprafață mică care se încălzește rapid.
Suport pentru protocoale de încărcare rapidă
Aveți un telefon Xiaomi, Huawei și Apple care acceptă protocoale de încărcare rapidă? Aceasta este o veste bună, deoarece încărcătorul nostru este compatibil cu acestea datorită tehnologiei BPS II. Asta înseamnă că în PPS Mate 40 Pro bateria ajunge la 65% în 30 de minute!
Sprijin pentru: PPS PD3.0, QC3.0, SCP, FCP, AFC. Baterie plata? Acum nu este o problemă chiar și atunci când conduci o mașină
Uită de grabă și stres în călătorii. Când bateria din laptop, tabletă sau telefon mobil se descarcă în mod surprinzător, conectați dispozitivul la încărcătorul cu o putere de 100 W. Aceasta înseamnă încărcare rapidă – doar 153 de minute sunt suficiente pentru a avea o baterie plină în MateBook X Pro și 74 de minute. minute în Mate40 Pro. Aveți voie să conectați două dispozitive simultan!
Design cu bun gust, grija pentru detalii
Acest încărcător arată foarte interesant și oferă un finisaj sofisticat. Producătorul a folosit detalii aurii care nu numai că arată grozav, dar fac și carcasa durabilă, protejată împotriva murdăriei, zgârieturilor sau căderii din priză.
Urmăriți încărcarea
Progresul de încărcare este prezentat la fiecare 5 secunde pe afișajul digital, astfel încât să puteți obține acces la date în mod continuu și să știți cât de repede se reîncarcă bateria. În funcție de tensiune (12 sau 24 V), primiți un mesaj de tensiune scăzută sau normală – când mașina este activă sau parcata.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2024, 05:20
2
vizualizări