Încărcător Rapid Pentru Mașină Joyroom 3 în 1 Cu Cablu Lightning 1,5 M 45 W Negru (JR-CL08)

81 Lei
Încărcător Rapid Pentru Mașină Joyroom 3 în 1 Cu Cablu Lightning 1,5 M 45 W Negru (JR-CL08) Încărcător rapid pentru mașină Joyroom 3 în 1 cu cablu Lightning 1,5 m 45 W negru (JR-CL08)
Încărcătorul auto Joyroom pentru conectorul brichetei este un gadget de bază care în zilele noastre este un echipament esențial pentru fiecare mașină. Șoferii, și mai ales acei profesioniști care petrec mult timp în mașină, trebuie să poată încărca bateria din telefon indiferent de locul în care se află în prezent. De aceea este atât de important să aveți în mașină un încărcător de bună calitate. Acest încărcător este alegerea perfectă deoarece puterea sa ajunge până la 45W! Acest lucru vă permite să încărcați foarte eficient telefoanele și alte dispozitive electronice. Are 1 port USB, 1 USB tip C și un cablu Lightning încorporat de 1,5 m. Îl poți folosi pentru a încărca 3 dispozitive simultan.
Siguranța contează și ea. Datorită sistemului de management inteligent încorporat, accesoriul nu va ajusta doar tensiunea corespunzătoare echipamentului specific, ci și nivelul de încărcare al acestuia (reducend astfel consumul de energie). În plus, protejează echipamentul de supraîncălzire, supraîncărcare sau scurtcircuite. Incarcatorul este mic si usor, dar in acelasi timp are un design foarte compact.
Cablu Lightning încorporat
Încărcătorul este echipat cu un cablu încorporat cu mufă Lightning. Dacă aveți cel puțin un dispozitiv cu acest port, atunci nu trebuie să luați cablul cu dvs. de acasă. Este întotdeauna la îndemână, atașat permanent la încărcător.
Întotdeauna se încarcă la viteză optimă
Sistemul inteligent de management ajustează tensiunea corespunzătoare echipamentului specific și... nivelul încărcării acestuia. Când smartphone-ul este mai aproape de recuperarea completă a puterii (peste 80%), viteza de încărcare încetinește, protejând astfel dispozitivul de supraîncărcare și contribuind la economisirea energiei.
Specificație: Marca: Joyroom Porturi: USB, USB tip C Cablu Lightning încorporat Curent de intrare: DC 12V - 24V Curent de ieșire: 5V/3.4A USB (încărcare rapidă 3.0: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A USB tip C: 5V/3A, 9V/2.77A, 12V/2.08A USB + USB tip C: 5V/4A Cablu fulger: 5V/2.4A, 9V/2.22 Lungime cablu: 1,5 m Putere totală: 45 W (max.) Material: PVC ignifug Dimensiuni: 6,3 x3 ,4 x 2,9 cm Greutate: 56 g
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Mai 2024, 05:32
5
vizualizări