Încărcător Rapid Pentru Mașină Joyroom C-A17 USB / USB Tip C 42,5W Încărcare Rapidă, Livrare Energie, AFC, SCP Argintiu

88 Lei
Încărcător Rapid Pentru Mașină Joyroom C-A17 USB / USB Tip C 42,5W Încărcare Rapidă, Livrare Energie, AFC, SCP Argintiu Joyroom C-A17 42,5 W Încărcător rapid pentru mașină LED cu 2 porturi, argintiu
Petreci mult timp pe drum? În timp ce conduceți, utilizați o unitate de navigație și un telefon mobil și trebuie să conectați două dispozitive cu porturi diferite? Poate fi o problemă. O poți rezolva cu încărcătorul auto Joyroom. Un aspect simplu și utilizarea celor mai noi tehnologii vă va permite să vă încărcați dispozitivele rapid și convenabil în timp ce conduceți o mașină.
Specificație: Marca: Joyroom Tip: încărcător rapid dublu pentru mașină Material: Aluminiu Intrare: DC 12/24 V Tensiune de ieșire pentru USB: 5V/4.5A; 4,5V/5A; 9V/2A; 12V/1,5A Tensiune de ieșire pentru USB tip C: 5V/3A; 9V/2,22A; 12V/1,5A Putere de iesire: 42,5W Greutate: 21 g Conținutul setului: 1 x încărcător rapid dublu pentru mașină Caracteristici majore: Design interesant și finisaj elegant Afișaj digital care arată tensiunea Protecție împotriva supraîncărcării Protecție împotriva supraîncălzirii Suport pentru încărcare rapidă Soluție funcțională – necesară în călătorii
Un încărcător rapid pentru mașină este ușor de utilizat. Trebuie doar să-l conectați la priza standard de brichetă din mașină. Există două porturi în partea superioară a articolului, unul USB tradițional și unul USB de tip C. Această soluție vă permite să încărcați două dispozitive simultan. Datorită acestui lucru, puteți reîncărca bateria smartphone-ului și încărcați unitatea celuilalt pasager.
Finisaj elegant
Structura încărcătorului Joyroom este minimalistă și clasică. Ceea ce impresionează sunt doi conectori bine marcați și un afișaj digital în partea superioară. Un mic ecran vă va ajuta să citiți informații despre tensiunea curentă folosită pentru încărcarea echipamentului.
Protectie ridicata
Încărcătorul Joyroom este sigur de utilizat, astfel încât nu trebuie să vă fie teamă de deteriorarea echipamentului dumneavoastră în timpul utilizării. Producătorul a furnizat dispozitivului o serie de unități de protecție. Este printre altele și protecție împotriva supraîncălzirii și supraîncărcării. Puteți fi sigur că dispozitivele dvs. încărcate nu sunt deteriorate.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Mai 2024, 05:32
3
vizualizări