Incarcator Wireless Telefon Baseus Digital Led Display Fără Fir Dublu Cu Afișaj Digital 20W Negru WXSX010101

160 Lei


Incarcator Wireless Telefon Baseus Digital Led Display Fără Fir Dublu Cu Afișaj Digital 20W Negru WXSX010101



Descriere:
Baseus Digital Led Display încărcător fără fir Qi dublu cu afișaj digital 20W negru (WXSX010101)
Un încărcător fără fir compact vă va permite să urmăriți starea bateriei și să vă asigurați că dispozitivul electronic este întotdeauna gata de lucru. Gadget 2 în 1 echipat cu două bobina de inducție, astfel încât funcționalitatea acestuia crește automat.


Specificație:
Marca: Baseus
Model: BS-W528
Intrare: tip C
Curent de intrare: DC 9V / 2A, 12V / 2A Max.
Curent de ieșire: o bobină - 15W max; Două bobina - 10W + 10W Max
Compatibilitate: Încarcă dispozitivele cu tehnologie QI
Dimensiune: 170 x 70 x 7 mm
Greutate: 92 g

Încărcare dublă
Acest încărcător Baseus este echipat cu două inductori independente. Puterea mare, egală cu 15 W, permite încărcarea eficientă a bateriei pe cele mai populare dispozitive, în special pe smartphone-uri. Economisește mult timp atunci când poți încărca simultan, de exemplu, un smartphone cu 15W sau un smartphone și căști (15W + 5W) sau două smartphone-uri (10W + 10W).
Cablu USB tip C inclus

Pentru cele mai bune rezultate, conectați încărcătorul cu cablul USB tip C inclus. Acceptă încărcare rapidă cu un curent de ieșire de cel puțin 3A. Încărcarea wireless va rula la cea mai mare putere disponibilă.


Pornire automată
Datorită tehnologiei QI utilizată în dispozitiv, încărcarea începe în 0,1 secunde din momentul în care apropii telefonul de el. Este o mare comoditate că nu trebuie să conectați cabluri sau să lansați aplicații adecvate.


Manopera solida
Pentru a realiza acest gadget, Baseus a folosit picioare de aviație care permit o încărcare mai eficientă la temperaturi scăzute. Aluminiul garanteaza un flux de energie stabil, fara intreruperi sau incetiniri. Se menține un ritm constant de lucru fără riscul de supraîncălzire și consecințele acesteia.
Forma ergonomică și utilizarea unor elemente precum o pernă de spumă rezistentă la uzură cu proprietăți anti-alunecare sau un strat de ulei mat pe baza concavă asigură stabilizarea optimă a telefonului în timpul încărcării.


Aspectul de designer
Este greu de ignorat aspectul acestui gadget. Pentru producerea sa s-a folosit sticlă călită cu efect de oglindă. Elementele transparente de pe panou fac vizibile echipamentele hardware, cum ar fi cipul, circuitul de siguranță și alte componente. Produsul cu design minimalist are o intrare ascunsă Type-C care este compatibilă cu cele mai moderne dispozitive de pe piață. Permite o încărcare stabilă și eficientă. În plus, este echipat cu un afișaj digital care informează despre puterea curentă de încărcare a dispozitivului.


Securitate
Producătorul a folosit până la 6 măsuri de siguranță care măresc semnificativ confortul utilizării încărcătorului. Acestea se referă la protecția împotriva supraîncălzirii, suprasarcinii, prezenței unui corp străin, supratensiunii sau câmpului electromagnetic. Acest lucru este posibil datorită unei funcții precum modul de repaus automat când telefonul este complet încărcat, care economisește bateria și protejează împotriva supraîncălzirii.
Protecția la supraîncălzire este încorporată în încărcător. Datorita faptului ca in timpul functionarii genereaza temperaturi mai scazute decat dispozitivele din versiunile anterioare, riscul de incendiu sau topire a carcasei este practic inexistent chiar si la incarcare indelungata.
Compatibilitate

Standardul modern de încărcare QI găsește din ce în ce mai multe aplicații în dispozitivele electronice. Producătorii de top de pe piață își echipează smartphone-urile cu această funcție, inclusiv mărci precum Apple, Samsung, Huawei și Xiaomi. De asemenea, este potrivit pentru încărcarea altor accesorii electronice, inclusiv căștile AirPods.




Cod: WXSX010101


Producator: Baseus
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Mar 2024, 05:01
2
vizualizări