Încărcător Wireless Ugreen Qi 15W Negru (80537)

91 Lei
Încărcător Wireless Ugreen Qi 15W Negru (80537) Încărcător wireless Ugreen CD186 de 15 W
Un încărcător wireless economisește spațiu și timpul necesar pentru a conecta telefonul la priză, dar mai ales este o încărcare rapidă și sigură. Ugreen CD186 a fost echipat cu numeroase protectii care asigura protectia dispozitivului dumneavoastra in timpul sursei de alimentare. Încărcătorul este foarte subțire și la îndemână, așa că îl poți lua oriunde vrei. Suprafața anti-alunecare vă protejează telefonul împotriva alunecării și asigură o poziție stabilă a încărcătorului în sine pe o masă, birou sau noptieră.
Specificație: Marca: Ugreen Tip: încărcător wireless Putere totala: 15 W Puteri de lucru: 5, 7,5, 10 W. Dispozitive compatibile: Telefoane și căști cu opțiunea de încărcare inductivă Grosime: 11,5 mm Priză de încărcare: micro USB Setul contine: 1 x încărcător wireless Cele mai importante caracteristici: Dimensiuni compacte Suprafata antiderapanta Compatibilitate largă cu diverse hardware Numeroase protecții (de ex. împotriva supraîncălzirii) Reglează puterea la tipul de dispozitiv care se încarcă Perfect pentru călătorii La îndemână și compactă
Încărcătorul are o grosime mai mică de 12 mm, ceea ce îl face accesoriul perfect pentru a-l lua în călătorie sau pur și simplu pentru a-l avea cu tine acasă și la serviciu. Dimensiunile mici îl fac să se potrivească oricărui birou, masă sau noptieră. Îl puteți conecta la o priză folosind un cablu universal USB Type-C.
Suprafata antiderapanta
Poți fi sigur că încărcătorul nu va aluneca de pe birou într-un moment neașteptat și că telefonul tău va rămâne stabil pe el. Totul datorită suprafeței antiderapante a dispozitivului. Oferă stabilitate și siguranță perfectă echipamentului încărcat.
Încărcare sigură
Măsurile de securitate special selectate asigură că încărcarea este sigură și lină. Încărcătorul în sine selectează puterea optimă pentru tipul de dispozitiv alimentat, iar sistemele încorporate protejează împotriva supraîncălzirii. Vă puteți încărca echipamentul în siguranță, fără teama de a-l deteriora.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 16 Sep 2024, 05:05
5
vizualizări