K2 Spray Degripant Vulcan 500ML W115

25 Lei
K2 Spray Degripant Vulcan 500ML W115

Descriere:
Lovirea unui șurub nu este o activitate plăcută și, în multe cazuri, se dovedește a fi complet ineficientă. Datorită K2 Vulcan , veți putea deșuruba chiar și șurubul cel mai capturat, economisind timp și energie.
K2 Vulcan este un penetrant extrem de eficient care facilitează slăbirea și deșurubarea conexiunilor filetate vechi, confiscate și corodate. Datorită formulei sale inovatoare, pătrunde rapid și ușor firele și dizolvă rugina din ele prin slăbirea șurubului.
După aplicare, un strat subțire de protecție apare pe suprafața pulverizată, oferind protecție pe termen lung împotriva coroziunii și a lubrifierii perfecte.
Datorită formulei sale inovatoare, K2 Vulcan este potrivit pentru utilizarea în elemente expuse la temperaturi ridicate și scăzute.
K2 Vulcan este echipat cu un aplicator de paie convenabil, care vă permite să pulverizați cu precizie chiar și cele mai inaccesibile elemente sau să aplicați produsul într-un flux larg pe o suprafață mare.
Funcționează perfect atât într-un atelier auto, cât și acasă și în grădină.
Produsul nu conține silicon, este sigur pentru senzorii lambda și alți senzori electrici.

Metoda de utilizare:
Scutura bine inainte de folosire.
În cazul șuruburilor corodate grav, porniți îmbinarea lovind cu un ciocan, apoi curățați componenta cu o perie de sârmă.
Pulverizați piesele confiscate și așteptați câteva minute pentru ca K2 VULCAN să pătrundă bine părțile corodate.
Deșurubați elementul.
În cazuri extreme, repetați activitățile și așteptați câteva ore înainte de dezasamblare.

Cod: W115
Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 12 Apr 2024, 23:31
19
vizualizări