Kit de programare PNI PSR18 pentru statii radio PNI PMR R18 PNI-PSR18

88 Lei
Kit de programare PNI PSR18 pentru statii radio PNI PMR R18
Software pentru programare stație PNI PMR R18Kitul de programare PNI PSR18 este necesar utilizatorilor care doresc să personalizeze funcțiile și setările stației PNI PMR R18 în funcție de nevoile lor specifice.

Cablul de programare este conceput pentru a se conecta la portul de date al stației radio și la portul USB al computerului. Acesta permite transferul de date bidirecțional între cele două dispozitive.

CD-ul inclus în kit conține software-ul de programare necesar pentru a configura și personaliza stația radio PNI PMR R18. Acesta oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să acceseze și să modifice diverse setări, cum ar fi puterea de emisie, frecvenţa, nivelul de squelch sau VOX și multe altele. 
Detalii tehnice .table_mo tr:nth-child(odd) { background-color:#eee; } .table_mo tr:nth-child(even) { background-color:#fff; } Identificare produs Cod produs PNI-PSR18 Caracteristici principale Compatibil cu Statie radio portabila PNI PMR R18 Pachetul contine CD Software Da Cablu de programare Da
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Apr 2024, 05:00
3
vizualizări