Suport Telefon Auto Ugreen Clamp Pentru Bord Negru (LP370) 90238-UGREEN

62 Lei
Suport Telefon Auto Ugreen Clamp Pentru Bord Negru (LP370) 90238-UGREENSuport telefon auto cu clemă Ugreen cu ventuza, negru (LP370)
Suport auto montat pe bordul mașinii. Gadgetul este ușor de utilizat, trebuie doar să puneți telefonul pe el și să strângeți fălcile pentru a-l stabiliza în poziția selectată. O gamă largă de reglaje și capace de cauciuc care protejează împotriva zgârieturilor sunt avantajele sale valoroase care vor fi apreciate de fiecare utilizator.
Ușor de folosit
Suportul nu necesită ajustare la dimensiunea telefonului. Puneți pur și simplu dispozitivul pe el - fălcile reglabile se vor ocupa de restul.
Rotire universală, în orice unghi
Butonul rotund permite rotirea liberă a smartphone-ului la un unghi de 360 ​​° C, datorită căruia utilizatorul poate aranja în mod liber echipamentul.
Fără zgârieturi, fără dificultate de vizibilitate
Suportul este atașat de planșa de bord, astfel încât nu limitează în niciun fel vizibilitatea.
Încărcare ușoară din mers
Datorită decupajului, puteți conecta cu ușurință cablul de încărcare la telefon și puteți încărca echipamentul chiar și în timpul conducerii. Fără a fi nevoie să demisionezi de la utilizarea dispozitivului.
Stabilitate și securitate
Designul bine gandit al accesoriului garanteaza stabilitatea si siguranta telefonului chiar si pe cele mai denivelate drumuri.
Specificație: Marca: Ugreen
Model: LP370 Tip mâner: clemă Locație de montare: cockpit / parbriz Lățimea minimă a clemei: 66 mm Lățimea maximă a clemei: 95 mm Culoare neagra 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 30 Mai 2024, 05:00
4
vizualizări