Liqui Moly Spray Antifon Protecţie Criblură Negru 500ML 6109

105 Lei

Liqui Moly Spray Antifon Protecţie Criblură Negru 500ML 6109



Descriere:
Aerosolul negru Stoneguard este un compus de acoperire pe bază de rășină sintetică care poate fi atomizat fin. Pelicula uscată are proprietăți de aderență foarte bune pe tabla de oțel nevopsită sau vopsită. Stoneguard negru este remarcat printr-o putere de acoperire bună, protecție la coroziune optimă, rezistență ridicată la eroziune și protecție optimă la impactul pietrei. Produsul se usucă rapid și poate fi vopsit folosind orice sisteme de vopsire auto după aprox. 10 minute.


Proprietăți:
-Protecție excelentă la impactul cu piatră cu efect antitrumming
-Poate fi vopsit peste umed-în-umed
-Rezistenta mare la coroziune 
-După uscare, foarte ușor de slefuit
-Putere de acoperire bună 
-Rezistență ultravioletă extrem de ridicată 
-Poate fi vopsit imediat 
-Rezistent la solvenți (când este complet uscat) 
-Compatibil cu PVC 


Date tehnice:
Timp de uscare: 72 ore
Punct de firbere: 137 °C
Stabilitate termică: -25 până la +120 ° C
Rigiditate: bună
Temperatura de procesare: 15 - 25 ° C
Bază: rășini
Culoare / aspect: negru
Conținut solid: 56 %
Pericol de deteriorare prin îngheț: nu
Temperatura de depozitare: 5 - 25 ° C
Termen de valabilitate: 24 luni
Viscositate la 20 °C: 2200 mPas
Punct de aprindere: 24 ° C           
Grosimea stratului umed: 1 mm
Miros: caracteristic
Format: aerosol, lichid
Valoare pH: 7,5 (20°C)
Termen de valabilitate în ambalaj original: 30 luni


Domeniu de utilizare:
Stoneguard negru este utilizat pe părțile vizibile ale vehiculului precum pragurile, spoilerul, panourile din spate și din față și este utilizat pentru șasiu și componente de caroserie ca o protecție împotriva impactului pietrei și coroziunii din dezghețarea sării și umezelii. Și acest produs este folosit pentru a completa acoperirile de protecție la impactul pietrei și pentru lucrări selective și reparatie la acoperiri 
după reparatie accidentale.


Mod de utilizare:
Suprafetele care urmează să fie tratate cu ceara de protectie impotriva ruginii trebuie să fie bine curăţate în prealabil. Rugina trebuie să fie indepartata. Suprafeţele trebuie să fie uscate şi curatate de murdărie, grăsime şi de praf. 
Materialul este recomandat sa fie utilizat la temperatura camerei. Se agită doza energic. Când bila nu se mai aude continuati să agitati doza pentru mai mult de un minut.
Mentineti vertical doza atunci când pulverizati şi aplicati un strat subţire de la o distanţă de aproximativ 20 - 30 cm de la suprafata. 
Rezistenţa la eroziune şi coroziune creste cu creşterea grosimii stratului. Din acest motiv, procesul de pulverizare trebuie să fie repetat o dată sau de două ori, după o scurtă perioadă de uscare. 
Stoneguard negru trebuie să fie pulverizat folosind un model încrucișat pentru a evita umbrirea prin pulverizare. Dacă suprafața va fi vopsită mai târziu, stratul devine din ce în ce mai dur, ceea ce înseamnă că suprafața va trebui tratată ca pe un plastic, adică cu grund  adeziv pentru materiale plastice. Scutura bine inainte de folosire! 


Uscare recomandată:
Uscare în infraroșu sau în cuptor (60 ° C). Uscarea la temperatura camerei extinde în mod semnificativ perioada de uscare.
După utilizare, se intoarce doza şi se pulverizează până când se elimina doar gazul propulsor.


Notă:
Nu aplicati solutia pe piese mobile şi componente fierbinţi, cum ar fi articulaţii mecanice, motor, cutii de viteze, diferentiale,ţevi de eşapament, convertoare catalitice şi sisteme de frânare.


Ambalaje disponibile:
500 ml Art. nr. 6109


Cod: 6109


Producator: Liqui Moly

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 17 Apr 2024, 05:00
1
vizualizări