Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Modul mp3 cu slot pentru sd card usb radio fm bluetooth telecomanda auto 12V NOU

40 Lei

Modul Bluetooth, MP3 Decoding w / SD slot card / USB 2.0 Port / FM / Telecomanda

Modul mp3 cu slot pentru sd card usb radio fm bluetooth telecomanda auto kit decodor mp3 player audio 12V NOU

Montajul este destinat modernizarilor de echipamente audio. Se foloseste cu precadere la amplificatoarele ce nu sunt dotate cu facilitatile moderne.

Placa se fixeaza intr-un decupaj facut in panoul frontal. Pentru alimentare se aplica (pe firul 1 al conectorului ROSU care duce la sursa interna de 5V) o tensiune de 5V - 12V (minim 100mA) stabilizata din sursele interne ale echipamentului. Celalalt fir al conectorului rosu - GND -  NU se leaga la masa, minusul montajului se va lua de la masa de semnal mic pentru a nu avea zgomot pe bucla de masa!!!! La conectorul ALB, firul ANT (rosu) esta antena tunerului FM, se leaga corespunzator daca si cand e cazul. In cazul carcaselor de plastic, firul cu capatul izolat se lasa liber in carcasa iar in cazul carcaselor metalice, fie se pune o antena externa, fie se infasoara de 4-5 ori in jurul mantalei unui cablu care e permanent racordat la un cablu exterior (FARA a face contact electric cu acesta). Firul corespunzator GND se leaga la masa de semnal (!!!) a intrarilor audio ce urmeaza a fi utilizate. Firele OL si OR se leaga la intrarile L si R. Iesirile montajului au condensatoare.

Pachetul contine modulul, telecomanda si doua conectoare cu fire. Depasirea tensiunii de alimentare duce la distrugerea ireversibila a modulului. Pentru tensiuni mai mari de 12V puteti folosi o dioda Zener pentru reglarea tensiunii si stabilizarea tensiunii.


Playerul poate fi utilizat si ca aparat de sine statator pus intr-o cutie, cu alimentare proprie si iesire audio pe mufe RCA. In acest caz, firele de masa si alimentare de pe conectorul ROSU se leaga in mod normal la sursa de alimentare iar masa de pe conectorul alb se leaga NUMAI la masa bornelor de iesire semnal.

 

  • Tensiune de alimentare 5Vcc - 12Vcc Stabilizat
  • Consumul propriu : 35mA (50mA - 100mA cu memoria introdusa)
  • Are intrare AUXILIAR IN (Line IN) pe Jack 3.5
  • Are Bluetooth si Radio FM
  • Are cititor MP3 pe USB sau MicroSD/TF
  • Telecomanda cu baterie CR2032
  • Tensiune de iesire : 0.3Vpp
  • Dimensiune panou frontal : 26mm x 107mm
  • Profunzime de montare : 26mm
  • Distanta intre suruburi : 96mm (gaura de surub 3.5mm)
  •  

- Pachetul contine panoul + decodor + telecomanda + cabluri alimentare + cabluri semnal sunet. Puteti gasi in anunturile mele si un KIT DE AMPLIFICARE de INALTA FIDELITATE Kit modul AMPLIFICATOR AUDIO stereo 2.1 auto 2 x 50 w + 100w subwoofer clasa D )

 
Predarea produsului se poate face:
- la Piata Unirii sau Piata Victoriei;
- la o alta locatie stabilita de comun acord;
- prin Posta Romana in toata tara ( + 10 lei )
- prin Urgent Cargus ( + 18 lei )

* REDUCERE 5 LEI la transport daca efectuati plata in avans (in cont bancar sau prin Revolut)

Stare produs
Nou / Fără factură / Fără garanție
Data actualizării anunțului: 27 Ian 2021, 23:05
168
vizualizări