Moje Auto Virage Geanta Organizator Portbagaj Cu Scai 47X17X25CM 93-023

45 Lei

Moje Auto Virage Geanta Organizator Portbagaj Cu Scai 47X17X25CM 93-023



Descriere:
My Auto Virage Virage - Organizator pentru portbagaj cu velcro - opțiunea perfectă pentru menținerea ordinii. Este realizat din material durabil, este rezistent la abraziune și alte deteriorări mecanice. Are velcro cusut, permițându-vă să montați cu ușurință geanta în portbagaj. Datorită dimensiunilor și capacității sale mari, puteți depozita articole și mai mari, cum ar fi un triunghi de avertizare și un stingător. Buzunarele laterale suplimentare cresc capacitatea organizatorului.


Avantaje:

Ușor de asamblat, organizatorul este echipat cu un velcro strâns
Capacitate mare, dimensiuni: lungime: 47 cm / latime: 17 cm / inaltime: 25 cm
Buzunar lateral suplimentar pentru o mai bună organizare


Utilizare
Vei avea nevoie:
My Auto Virage Virage - Organizator de bagaje cu velcro


Pasul 1
Cum se utilizează produsul?

My Auto Virage Virage - Organizatorul de bagaje cu velcro este foarte ușor de utilizat. Datorită Velcro, îl puteți atașa oriunde doriți. Doar aplicați Velcro pe suprafața tapițată și apăsați-l ferm. Organizatorul se lipește bine de suprafață și este foarte încăpător. Pune în ea tot ce ai nevoie. Datorită numeroaselor buzunare, puteți pune cu ușurință o mulțime de unelte și alte lucruri în el. Îl poți monta nu numai în portbagaj. De asemenea, va funcționa grozav pe spatele scaunelor ca buzunar suplimentar pentru depozitarea lucrurilor din mers.


Pasul 2
Cum se curata produsul?

Curățarea organizatorului este, de asemenea, simplă și convenabilă. Fabricat în întregime din material textil, poate fi spălat și împrospătat. Vă recomandăm curățarea și spălarea mâinilor cu puțin lichid de spălat ușor. Apoi clătiți conținutul detergenților și agățați produsul să se usuce.


Pasul 3
Cum se depozitează produsul?

My Auto Virage Virage - Velcro Carrier Organizer este cel mai bine depozitat în locul său. Cu toate acestea, dacă nu este nevoie, îl puteți lăsa gol în portbagaj. Atașat în poziția sa, va fi mereu la îndemână. În cazul în care vrei să-l scoți din portbagaj, merită să-l depozitezi într-un loc uscat. De preferință într-un dulap sau recipient pentru a nu colecta praful.


Informații suplimentare:
Portbagajul este acolo pentru a transporta articole mai mari, precum și echipamente obligatorii. În majoritatea mașinilor, totuși, puteți găsi o mulțime de alte lucruri mai mult și mai puțin necesare în el. În timpul conducerii, ele fac zgomot, distragând atenția șoferului, iar pentru cei mai nervoși, provocând iritații. Acesta este un moment bun pentru a vă face ordine în mașină. Începeți cu portbagajul, necesită cea mai mare muncă. Veți avea nevoie de un organizator practic pentru portbagaj, datorită căruia vă va fi mult mai greu să păstrați mizerie decât ordine.


Portbagajul crește capacitatea mașinii tale, dar încă îți lipsește spațiu în el. Chiar și dintr-o zonă mică poți realiza un interior foarte funcțional. La fel ca și cu o mașină mică de oraș, un adevărat ajutor pentru cumpărături mari și excursii de weekend. Poți cheltui Organizatorul meu de bagaje Auto Virage VIRAGE pe Velcro pentru echipamentul obligatoriu din mașină. Instrumente care pot fi utile în cazul unei avarii, produse cosmetice pentru îngrijirea mașinii sau mici achiziții. Puteți stoca totul în el! Geanta are un maner practic. Poți să-l scoți și să-l iei acasă cu tine, apoi să-l pui înapoi în portbagaj.


Merita citit: Cum să economisești spațiu în mașină?


Sfaturi
Sfat 1
Cum să transportați în siguranță produsele cosmetice pentru îngrijirea interior?

Cosmetice pentru îngrijirea interiorului auto, odorizante spray sau șervețele umede merită întotdeauna să le aveți la îndemână. Pentru a menține ordinea cu atât de multe lucruri diferite, un organizator va fi la îndemână. My Auto Virage VIRAGE - Organizator de bagaje cu velcro este o soluție perfectă care va menține totul în ordine. Pune-ți toate lucrurile în el și apoi fixează-l chiar în spatele scaunului pasagerului. În acest fel, totul va fi întotdeauna la îndemână. Totuși, nu uitați să nu le lăsați într-o mașină fierbinte. Vara, merită să iei o geantă cu tine dacă parchezi în plin soare pentru o zi. Un mâner convenabil vă va permite să transportați cu ușurință organizatorul.


Sfatul 2
Cum să păstrezi garajul curat?

Curățenia în garaj este extrem de importantă. Nu este vorba doar de aspectul vizual, ci și de siguranță. Lucrurile organizate, podeaua curată și spațiul liber sunt o garanție că mașina nu va fi deteriorată. Mai ales iarna, ar trebui să aveți grijă să nu conduceți o mașină cu nămol. Conține sare de drum, care are un efect negativ asupra caroseriei mașinii. Prin urmare, înainte de a intra, îndepărtați cu grijă zăpada și resturile acesteia. De exemplu, va ajutaMy Auto Virage Brush-screper pentru geamuri 65 cm. Datorită lungimii potrivite, puteți ajunge în locuri greu accesibile. Curățați întotdeauna zăpada din mașină înainte de a o aduce în garaj!


Sfatul 3
Ai grijă de vizibilitate bună iarna!

Conducerea pe un drum înzăpezit poate fi periculos nu numai din cauza derapajului. De asemenea, geamurile stropite cu noroi de zăpadă nu oferă o vizibilitate bună. De aceea iarna merita sa pariezi pe un lichid de buna calitate care curata perfect. Acestea includNumai lichid de spălare de iarnă. -20°C 5L. Se caracterizează prin proprietăți excelente de curățare și un parfum marin excelent. Nu lasa dungi si functioneaza excelent in conditii dificile.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 93-023


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Sep 2024, 06:59
1
vizualizări