Organizator De Portbagaj Multifuncțional Ugreen Negru (LP256 80710)

206 Lei
Organizator De Portbagaj Multifuncțional Ugreen Negru (LP256 80710) Geanta multifunctionala Ugreen, servieta pentru masina
O geantă multifuncțională este concepută pentru a transporta și depozita lucruri. Locul amplasării acestuia este portbagajul mașinii, care poate fi păstrat în perfectă ordine de acum înainte! În timpul unei opriri sau unui picnic, organizatorul poate fi scos și folosit în aer liber. Este un gadget excelent pentru ambalarea articolelor care se pot pierde sau murdări scaunul. O pătură, pantofi murdari, haine de schimb, accesorii sportive, sticle de vin, o trusă de prim ajutor, precum și o cutie de scule și o pompă - acestea și multe altele pot fi transportate în siguranță și stabil - nu își vor schimba poziția nici măcar în evenimentul de frânare bruscă.
Specificație: Marca: Ugreen Dimensiune: 52 x 35 x 30 cm Greutate: 3,14 kg Capacitate: 55 litri Material: țesătură Oxford 1680D Ușor de asamblat și pliat
Organizatorul auto Ugreen este pliabil și ușor de asamblat. Doar trageți-l și deschideți-l dintr-o singură mișcare. In plus, este dotata cu husa detasabila care asigura protectia deplina a masinii si stabilizarea produselor transportate. Manipularea containerului este rapidă, ușoară și fără probleme.
Calitate superioară
Acest organizator de portbagaj este fabricat din materiale Oxford Fabric 1680D de înaltă calitate, care nu sunt doar durabile, ci și impermeabile și rezistente la praf. O placă din spate încorporată de 2,5 mm grosime și căptușeală moale din bumbac spumă pe interior asigură o bună stabilitate și o rezistență ridicată la impact. Puteți vedea aici măiestria - estetica de cusut, finisaj solid, care afectează utilizarea mai îndelungată și mai satisfăcătoare a elementului.
Proiectoare echipament organizator
Organizatorul Ugreen conceput pentru portbagajul auto poate fi împărțit în două compartimente prin intermediul unui compartiment mobil. Designul inteligent vă permite să organizați cu ușurință interiorul, în funcție de nevoile dvs. În plus, este echipat cu o geantă exterioară, prinsă cu velcro, în care puteți depozita în siguranță obiectele de valoare și le puteți proteja optim împotriva pierderii sau furtului.
Patru buzunare deschise situate pe carcasă facilitează accesul la container, ceea ce îl face foarte practic și împachetat.
Compact și funcțional
Designul compact și ușor oferă o capacitate de 55 de litri. In acelasi timp, ramane foarte usoara (greuneste mai putin de 3 kilograme) si compact (dimensiuni 52 x 35 x 30 cm). Există suficient spațiu pentru tot ce aveți nevoie în timpul călătoriei. În plus, organizatorul este echipat cu un mâner durabil din aliaj de aluminiu - puternic, fiabil la transport chiar și atunci când este încărcat complet.
Pentru a crește nivelul de siguranță, organizatorul este echipat cu o bandă fluorescentă reflectorizante la exterior - vizibilă de la distanță și utilă, de exemplu, când campați noaptea.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Apr 2024, 05:11
6
vizualizări