Organizator Spatar Scaun Auto Protectie Scaun, Husa Scaun, Raft, Masa Mini Auto, Negru 9111201942448

55 Lei
Organizator Spatar Scaun Auto Protectie Scaun, Husa Scaun, Raft, Masa Mini Auto, Negru 9111201942448



Descriere:
Spațiul de depozitare în mașină este foarte important nu numai în timpul călătoriilor lungi. Chiar și atunci când utilizați mașina în fiecare zi, merită să vă oferiți soluții ingenioase care să faciliteze transportul accesoriilor la îndemână și să îmbunătățească confortul la conducerea mașinii. În timp ce șoferul are de obicei o mulțime de compartimente și compartimente la dispoziție, pasagerii de pe scaunele din spate pot conta doar pe buzunarele de pe scaunele din față. Un organizator extrem de încăpător și practic te va ajuta să schimbi asta. Datorită acesteia, în calitate de pasager, vei avea la îndemână tot ce ai nevoie cel mai mult în timpul călătoriei.


Specificații:
Tip: Organizator auto
Material: piele ecologica
Sarcina maxima la raft: pana la 15 kg
Locul de instalare: spatele scaunului din față


Setul contine:
1 x Organizator auto


Cele mai importante caracteristici:
Instalare usoara pe spatele scaunului
Multe compartimente practice, mânere și buzunare
Impermeabil
Ușor de păstrat curat
Rezistent la deteriorări mecanice
Utilizare universală
Perfect pentru călătorii lungi


Tot ce ai nevoie este la îndemână
Călătoriile cu mașina, în special cele lungi - de exemplu într-o vacanță de vis, necesită să luați cu dvs. mult bagaj de mână. Merită să faceți aprovizionare cu gustări, băuturi, o tabletă pentru vizionarea filmelor, o umbrelă și multe alte elemente care îmbunătățesc confortul pasagerilor (în special al celor mai mici). Cu toate acestea, acestea trebuie amplasate în vehicul astfel încât să fie comod de utilizat și să nu reprezinte o amenințare în timpul conducerii. Un organizator de scaune va funcționa perfect în acest caz. Are multe compartimente, compartimente și mânere utile, precum și un raft rabatabil care poate fi folosit în două poziții. Accesoriul va tine tot ce vrei sa ai la indemana atunci cand calatoresti cu masina. 


Manopera solida
Organizatorul este realizat din material rezistent, impermeabil, care nu se deteriorează sau se usa. Il poti curata usor cu o carpa umeda deoarece pielea ecologica nu absoarbe murdaria. Dar asta nu este tot. Raftul, care poate fi folosit in doua pozitii, poate suporta pana la 15 kg. Datorită acestui lucru, puteți pune pe el orice doriți, de exemplu băuturile necesare în timpul călătoriei.


Vizionați videoclipuri în timp ce conduceți
Organizatorul este echipat cu un suport pentru tabletă, astfel încât să puteți face chiar și cea mai lungă călătorie mai plăcută, urmărind filmele preferate - ca pasager, desigur. Echipamentul va fi atașat solid, așa că nu trebuie să vă faceți griji că va cădea în timpul conducerii și va fi deteriorat. Îl poți scoate și pune cu ușurință înăuntru, datorită buzunarului conceput practic.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 9111201942448
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 07:18
1
vizualizări