Peme Adventure Orange Lada Frigorifica Electrica 12V/230V 26L 5907783039522

400 Lei

Peme Adventure Orange Lada Frigorifica Electrica 12V/230V 26L 5907783039522



Descriere:
Bucurati-va de prospetimea mancarurilor si bauturilor.
Pastreaza bauturile si mancarurile reci sau mesele calde la o temperatura ridicata pentru a ramane proaspete mai mult timp. Racitorul Peme Ice On cu functie de racire si incalzire este perfect pentru un picnic, langa apa si in timp ce calatoriti.
Lada Peme este alimentata de la retea sau bricheta auto. Portul USB va permite sa incarcati dispozitive mobile, iar modul ECO activat la cerere sau automat dupa atingerea temperaturii selectate va permite sa economisiti consumul de energie.
Afisajul panoului de control pentru a seat cu precizie o temperatura tinta. Dupa setarea temperaturii, panou va afisa temperatura curenta in interiorul lazii.


Control temperatura:
Puteti seat temperatura dorita pe panou de control. Cand este selectat, afisajul va va informa despre temperatura actuala din interiorul frigiderului


Nu exista loc pentru un incarcator? Nici o problema:
Cand priza brichetei masinii este ocupata de cablul de alimentare al lazii, nu este necesar sa o deconectati sau sa folositi un splitter. Lada este echipata cu un port USB pentru incarcarea unui smartphone.


Mod Eco:
Cand temperatura tinta este atinsa, lada va activa automat modul Eco cu un consum redus de energie.


Rece sau cald:
Este conceputa nu numai pentru racire si mentinerea temperaturii scazute. Functia de incalzire la 60-65 C asigura ca alimentele proaspete plasate in ea vor ramane calde mult timp.


Calitate si finisaj:
Lada este realizata cu atentie si se distinge printr-un finisaj precis, cu atentie la detalii, care poate fi vazut la prima vedere. Ofera o utilizare durabila si fara probleme.
Pe o ruta mai apropiata sau mai departata
Alimentarea de la bricheta masinii mentine temperatura in frigider in timp ce calatoriti.


Caracteristici:
Produsul este nou
Pret pe bucata


Cod: 5907783039522


Producator: Peme
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 24 Sep 2024, 07:00
0
vizualizări